Koenig & Bauer kondigde de CorruJet vorig jaar aan als uitbreiding van haar portfolio digitale persen en als aanvulling op haar analoge golfkarton-persen CorruFlex en CorruCut. Kolb neemt de pers in het tweede kwartaal van 2019 in gebruik bij haar vorig jaar nieuw geopende 'DigitalSolutions' vestiging in het Duitse Memmingen-Amendingen. Kolb-directeur Bernhard Ruffing verklaart de keuze voor deze pers: "Differentiatie, snelle time-to-market, kleinere oplages en behoefte aan verschillende versies - de vraag van onze klanten verandert snel en voortdurend. Het is daarom logisch op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden in post-printing. Met de CorruJet zijn we klaar voor de toekomst."

De CorruJet van Koenig & Bauer heeft een modulair ontwerp voor vier kleuren (CMYK). De pers maakt gebruik van watergebaseerde inkten en van Fuji Dimatix Samba inkjetkoppen, en kent een maximale resolutie van 1200 x 1200 dpi.

Koenig & Bauer kondigde de CorruJet vorig jaar aan als uitbreiding van haar portfolio digitale persen en als aanvulling op haar analoge golfkarton-persen CorruFlex en CorruCut. Kolb neemt de pers in het tweede kwartaal van 2019 in gebruik bij haar vorig jaar nieuw geopende 'DigitalSolutions' vestiging in het Duitse Memmingen-Amendingen. Kolb-directeur Bernhard Ruffing verklaart de keuze voor deze pers: "Differentiatie, snelle time-to-market, kleinere oplages en behoefte aan verschillende versies - de vraag van onze klanten verandert snel en voortdurend. Het is daarom logisch op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden in post-printing. Met de CorruJet zijn we klaar voor de toekomst."De CorruJet van Koenig & Bauer heeft een modulair ontwerp voor vier kleuren (CMYK). De pers maakt gebruik van watergebaseerde inkten en van Fuji Dimatix Samba inkjetkoppen, en kent een maximale resolutie van 1200 x 1200 dpi.