A1 Signs, een grootformaatdrukker, is in Apeldoorn gevestigd en produceert en installeert sinds 2012 creatieve signs, reclame en verkoopdisplays.

Jan Carel Schepenaar, oprichter en eigenaar van A1 Signs, zegt de Acuity Prime L gekozen te hebben wegens zijn druksnelheid, zijn betrouwbaarheid en de productiekwaliteit. Het intuïtieve ontwerp van de vlakbedprinter, de snelle opstart en de automatische reinigingsfunctie van de printkoppen zijn andere aspecten die bij de Nederlandse drukkerij in de smaak vielen.

Jan Carel Schepenaar legt uit: "Ik hou niet van beperkingen en ik wil zo breed mogelijke dragers bedrukken. En met de Acuity Prime L die een drukvlak van 3200 x 2000 mm heeft, slagen we daarin."

De Acuity Prime L vlakbedprinter van Fujifilm.

Dubbele zone

De Acuity Prime L met UV-droging is een grotere versie van de modellen Acuity Prime 20 en 30. De printer haalt een druksnelheid van 202 m²/uur, is gebruiksvriendelijk en levert een hoogwaardige drukkwaliteit. Ook bij de hoogste snelheden aldus Fujifilm. De printer telt zes zuigzones en 16 positieblokjes voor de drager. Dankzij zijn functie 'dubbele zone' kan de printer opdrachten naast elkaar drukken, wat flexibiliteit in het gebruik biedt.

In januari 2023 werd een andere Acuity Prime L geïnstalleerd bij Tom Fox, een Duitse onlinedrukker. Het bedrijf personaliseert originele producten zoals tegels in de stijl van die op de 'Walk of Fame' in Hollywood en infrarood verwarmingsplaten die ook een decoratieve functie hebben. Tom Fox beschikt niet alleen over digitale printsystemen, maar ook over CNC-freesmachines en 3D-printers.

De Acuity Prime L heeft een drukvlak van 3200 x 2000 mm.
A1 Signs, een grootformaatdrukker, is in Apeldoorn gevestigd en produceert en installeert sinds 2012 creatieve signs, reclame en verkoopdisplays.Jan Carel Schepenaar, oprichter en eigenaar van A1 Signs, zegt de Acuity Prime L gekozen te hebben wegens zijn druksnelheid, zijn betrouwbaarheid en de productiekwaliteit. Het intuïtieve ontwerp van de vlakbedprinter, de snelle opstart en de automatische reinigingsfunctie van de printkoppen zijn andere aspecten die bij de Nederlandse drukkerij in de smaak vielen.Jan Carel Schepenaar legt uit: "Ik hou niet van beperkingen en ik wil zo breed mogelijke dragers bedrukken. En met de Acuity Prime L die een drukvlak van 3200 x 2000 mm heeft, slagen we daarin."De Acuity Prime L met UV-droging is een grotere versie van de modellen Acuity Prime 20 en 30. De printer haalt een druksnelheid van 202 m²/uur, is gebruiksvriendelijk en levert een hoogwaardige drukkwaliteit. Ook bij de hoogste snelheden aldus Fujifilm. De printer telt zes zuigzones en 16 positieblokjes voor de drager. Dankzij zijn functie 'dubbele zone' kan de printer opdrachten naast elkaar drukken, wat flexibiliteit in het gebruik biedt.In januari 2023 werd een andere Acuity Prime L geïnstalleerd bij Tom Fox, een Duitse onlinedrukker. Het bedrijf personaliseert originele producten zoals tegels in de stijl van die op de 'Walk of Fame' in Hollywood en infrarood verwarmingsplaten die ook een decoratieve functie hebben. Tom Fox beschikt niet alleen over digitale printsystemen, maar ook over CNC-freesmachines en 3D-printers.