Het zou meer bepaald om twee vierkleurenpersen gaan die in L opgesteld worden om recto/verso te kunnen drukken. Ze kunnen ontkoppeld worden om elk in de simplexmodus te drukken. De installatie is gepland voor eind oktober en de machines zouden begin november in gebruik genomen worden. De klant zou een bedrijf zijn dat actief is in de IT-diensten.

De ColorStream 3500 die voor het eerst eind 2010 voorgesteld werd, is een inkjetrotatiepers met een baanbreedte van 540 mm. De pers is uitgerust met drukkoppen van Kyocera en kan tot 75 m/min bedrukken. Dat betekent dat de pers tot 505 p/min kan bedrukken, of 1010 p/min in een duplexconfiguratie. Ze is ontworpen om volumes tot 24 miljoen pagina's per maand te verwerken. In Nederland zijn er al vijf van zulke machines in gebruik (twee bij TNT Post en drie andere bij Rotaform).

Het zou meer bepaald om twee vierkleurenpersen gaan die in L opgesteld worden om recto/verso te kunnen drukken. Ze kunnen ontkoppeld worden om elk in de simplexmodus te drukken. De installatie is gepland voor eind oktober en de machines zouden begin november in gebruik genomen worden. De klant zou een bedrijf zijn dat actief is in de IT-diensten. De ColorStream 3500 die voor het eerst eind 2010 voorgesteld werd, is een inkjetrotatiepers met een baanbreedte van 540 mm. De pers is uitgerust met drukkoppen van Kyocera en kan tot 75 m/min bedrukken. Dat betekent dat de pers tot 505 p/min kan bedrukken, of 1010 p/min in een duplexconfiguratie. Ze is ontworpen om volumes tot 24 miljoen pagina's per maand te verwerken. In Nederland zijn er al vijf van zulke machines in gebruik (twee bij TNT Post en drie andere bij Rotaform).