De Japanse persenbouwer Komori installeerde de eerste G38-rotatiepers in Europa bij de Tsjechische drukker Triangl in Praag. Het gaat om een goed uitgeruste vellendrukkerij met meer dan dertig jaar ervaring.

De familiale drukkerij is gespecialiseerd in de productie van magazines, catalogi, brochures, kalenders, enzovoort. Efficiëntie staat voorop bij Triangl. Zo realiseert de drukkerij een productievolume van 86 miljoen gedrukte vellen per jaar op één enkele machine.

LED-droging

"De langetermijninvesteringen in geautomatiseerde technologieën hebben ervoor gezorgd dat we sterk aanwezig zijn op de markt en producten van de hoogste kwaliteit kunnen leveren", stelt Petr Kotýnek, de voorzitter van Triangl.

"Om onszelf zichtbaar te maken in een verzadigde markt, streven we ernaar om de beste in onze branche te zijn en onze productie en productiviteit te maximaliseren."

Het Komori G38-systeem haalt een gemiddelde productie van elf miljoen vellen per maand. Er wordt recto-verso gedrukt in full colour, inline gesneden en gevouwen tot een afgewerkt product. De LED-droging verkort het gehele productieproces aanzienlijk, omdat het drogen in de droogtunnel wordt geëlimineerd.

De Komori G38 haalt een maximale druksnelheid van 30.000 vellen per uur.
De Japanse persenbouwer Komori installeerde de eerste G38-rotatiepers in Europa bij de Tsjechische drukker Triangl in Praag. Het gaat om een goed uitgeruste vellendrukkerij met meer dan dertig jaar ervaring.De familiale drukkerij is gespecialiseerd in de productie van magazines, catalogi, brochures, kalenders, enzovoort. Efficiëntie staat voorop bij Triangl. Zo realiseert de drukkerij een productievolume van 86 miljoen gedrukte vellen per jaar op één enkele machine."De langetermijninvesteringen in geautomatiseerde technologieën hebben ervoor gezorgd dat we sterk aanwezig zijn op de markt en producten van de hoogste kwaliteit kunnen leveren", stelt Petr Kotýnek, de voorzitter van Triangl."Om onszelf zichtbaar te maken in een verzadigde markt, streven we ernaar om de beste in onze branche te zijn en onze productie en productiviteit te maximaliseren."Het Komori G38-systeem haalt een gemiddelde productie van elf miljoen vellen per maand. Er wordt recto-verso gedrukt in full colour, inline gesneden en gevouwen tot een afgewerkt product. De LED-droging verkort het gehele productieproces aanzienlijk, omdat het drogen in de droogtunnel wordt geëlimineerd.