De Duitse commerciële drukkerij BluePrint investeerde in een Landa S10P digitale pers op B1-formaat (1050 mm x 750 mm). BluePrint in München telt 160 medewerkers en drukt voor klanten zoals Porsche, BMW en Novartis in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Volgens Gerhard Meier, de CEO, zal de nieuwe nanografische Landa-pers zorgen voor een verhoogde productiviteit en een kortere doorlooptijd. Door middelgrote drukorders te verplaatsen van conventionele persen naar de Landa S10P verwacht Meier een daling van de CO2-uitstoot met 35 procent.

De digitale pers zal ingezet worden voor catalogi, displays, uitnodigingen, posters, magazines en direct mail.

Ondertussen heeft Landa vijftien nanografische persen geïnstalleerd wereldwijd. In ons land zijn er nog geen klanten overstag gegaan voor de innovatieve pers van Benny Landa. In Nederland zijn er Landa S10P-persen te vinden bij de internetdrukker Simian en bij Koninklijke Drukkerij Em. de Jong.

De Duitse commerciële drukkerij BluePrint investeerde in een Landa S10P digitale pers op B1-formaat (1050 mm x 750 mm). BluePrint in München telt 160 medewerkers en drukt voor klanten zoals Porsche, BMW en Novartis in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.Volgens Gerhard Meier, de CEO, zal de nieuwe nanografische Landa-pers zorgen voor een verhoogde productiviteit en een kortere doorlooptijd. Door middelgrote drukorders te verplaatsen van conventionele persen naar de Landa S10P verwacht Meier een daling van de CO2-uitstoot met 35 procent.De digitale pers zal ingezet worden voor catalogi, displays, uitnodigingen, posters, magazines en direct mail.Ondertussen heeft Landa vijftien nanografische persen geïnstalleerd wereldwijd. In ons land zijn er nog geen klanten overstag gegaan voor de innovatieve pers van Benny Landa. In Nederland zijn er Landa S10P-persen te vinden bij de internetdrukker Simian en bij Koninklijke Drukkerij Em. de Jong.