De Canon (Océ) UVgel-printer met inkjetinkt kreeg veel belangstelling op de voorbije Fespa. De toegepaste inkjettechnologie is dan ook spiksplinternieuw. De techniek is deels gebaseerd op de CrystalPoint tonerpearltechniek, een circa tien jaar beproefd waxbased/watervast inkjetsysteem, dat door Océ in eigen huis werd ontwikkeld met eigen printkoppen. De printkoppen van de Colorado 1640 worden in Venlo geassembleerd, de printers zelf worden in Azië gebouwd. Canon claimt voor zijn 164 cm brede rol-naar-rol printer een gunstige exploitatie met grote operationele besparingen. Door het inktkarakter van UVgel, vindt er geen vermenging van onderlinge kleurendots plaats wat leidt tot scherpe en hoge kleurbestendigheid met een 7 op Fogra's wolschaal. Het UVgel-voorbeeldenboek toont applicaties op veel verschillende materialen voor binnen- en buitentoepassingen.

Publi-Royal is het digitaal printbedrijf van Erwin Abeels, dat gegroeid is vanuit beletteringsactiviteiten. Publi Royal is een belangrijke toeleverancier aan de retailsector en beschikt ondermeer nog over twee Canon Océ Arizona vlakbedprinters, een HP Latex-printer, twee Mutoh-printers voor textielsublimatie en twee Zünd snij- en freestafels. De nieuwe Canon Colorado 1640 wordt in augustus geïnstalleerd.

Andy Halasz is beheerder van het digitale printproductiebedrijf Replay. Hij vertelt ons dat zijn bedrijf in volle ontwikkeling is en daarom in de nieuwste technologie wordt geïnvesteerd. Replay had behoefte aan een snelle rol-naar-rolprinter voor de productie van posters, backlit-toepassingen, beprint geschenkpapier, enz. De Colorado 1640 gaat een solventmachine vervangen en zal in de loop van september worden geïnstalleerd. Ongeveer tien maanden geleden werd de website speed2print.com gelanceerd, waarmee nu al 10% van het zakencijfer wordt gerealiseerd. Replay voegt om de vijftien dagen een nieuw product aan de website toe.

De Canon (Océ) UVgel-printer met inkjetinkt kreeg veel belangstelling op de voorbije Fespa. De toegepaste inkjettechnologie is dan ook spiksplinternieuw. De techniek is deels gebaseerd op de CrystalPoint tonerpearltechniek, een circa tien jaar beproefd waxbased/watervast inkjetsysteem, dat door Océ in eigen huis werd ontwikkeld met eigen printkoppen. De printkoppen van de Colorado 1640 worden in Venlo geassembleerd, de printers zelf worden in Azië gebouwd. Canon claimt voor zijn 164 cm brede rol-naar-rol printer een gunstige exploitatie met grote operationele besparingen. Door het inktkarakter van UVgel, vindt er geen vermenging van onderlinge kleurendots plaats wat leidt tot scherpe en hoge kleurbestendigheid met een 7 op Fogra's wolschaal. Het UVgel-voorbeeldenboek toont applicaties op veel verschillende materialen voor binnen- en buitentoepassingen.Publi-Royal is het digitaal printbedrijf van Erwin Abeels, dat gegroeid is vanuit beletteringsactiviteiten. Publi Royal is een belangrijke toeleverancier aan de retailsector en beschikt ondermeer nog over twee Canon Océ Arizona vlakbedprinters, een HP Latex-printer, twee Mutoh-printers voor textielsublimatie en twee Zünd snij- en freestafels. De nieuwe Canon Colorado 1640 wordt in augustus geïnstalleerd.Andy Halasz is beheerder van het digitale printproductiebedrijf Replay. Hij vertelt ons dat zijn bedrijf in volle ontwikkeling is en daarom in de nieuwste technologie wordt geïnvesteerd. Replay had behoefte aan een snelle rol-naar-rolprinter voor de productie van posters, backlit-toepassingen, beprint geschenkpapier, enz. De Colorado 1640 gaat een solventmachine vervangen en zal in de loop van september worden geïnstalleerd. Ongeveer tien maanden geleden werd de website speed2print.com gelanceerd, waarmee nu al 10% van het zakencijfer wordt gerealiseerd. Replay voegt om de vijftien dagen een nieuw product aan de website toe.