De pers gaat naar de Nederlandse Label Collective Group (TLCG) uit Haaksbergen, een bedrijf dat 35 mensen in dienst heeft. De pers draait er inmiddels productie.

Het omzetcijfer van TLCG groeit naar eigen zeggen met 40%. Het bedrijf heeft 45.000 klanten in Europa. Belangrijke exportmarkten zijn Duitsland, Frankrijk, België en het VK. Goederen worden doorgaans binnen de 24 uur na het order op transport gezet.

TLCG investeerde in de pers om zijn productiecapaciteit uit te breiden en om met digitaal drukken in nieuwe markten te kunnen groeien, waaronder die van het variabele data printen.

De pers gaat naar de Nederlandse Label Collective Group (TLCG) uit Haaksbergen, een bedrijf dat 35 mensen in dienst heeft. De pers draait er inmiddels productie.Het omzetcijfer van TLCG groeit naar eigen zeggen met 40%. Het bedrijf heeft 45.000 klanten in Europa. Belangrijke exportmarkten zijn Duitsland, Frankrijk, België en het VK. Goederen worden doorgaans binnen de 24 uur na het order op transport gezet.TLCG investeerde in de pers om zijn productiecapaciteit uit te breiden en om met digitaal drukken in nieuwe markten te kunnen groeien, waaronder die van het variabele data printen.