Xiamen Yu Long Printing Co. werd in 2004 opgericht. De klanten van het drukkerijbedrijf komen uit de kleding- en health & beauty-sectoren. De drukkerij beschikt nog over vellen- en offsetrotatiepersen en typorotatiepersen.

De Xeikon 3020 werd speciaal ontwikkeld voor de Chinese 10-inch markt van zelfklevende labels. Xiamen Yu Long Printing Co produceerde de eerste maand in één ploeg meer dan 50.000 lopende meters op de machine. Het bedrijf overweegt het inzetten van een tweede ploeg.

Machinefabrikant Xeikon zegt dat zijn geïnstalleerde basis in China snel groeit en dat de labelmarkt in zijn geheel heel mooie toekomstperspectieven biedt.

Xiamen Yu Long Printing Co. werd in 2004 opgericht. De klanten van het drukkerijbedrijf komen uit de kleding- en health & beauty-sectoren. De drukkerij beschikt nog over vellen- en offsetrotatiepersen en typorotatiepersen. De Xeikon 3020 werd speciaal ontwikkeld voor de Chinese 10-inch markt van zelfklevende labels. Xiamen Yu Long Printing Co produceerde de eerste maand in één ploeg meer dan 50.000 lopende meters op de machine. Het bedrijf overweegt het inzetten van een tweede ploeg.Machinefabrikant Xeikon zegt dat zijn geïnstalleerde basis in China snel groeit en dat de labelmarkt in zijn geheel heel mooie toekomstperspectieven biedt.