Met deze overname kan EFI zijn positie op het vlak van de web-to-print versterken, een domein waar het al actief was met zijn eigen platform Storefront. In eerste instantie zullen de twee oplossingen parallel op de markt aangeboden worden. Op termijn echter wil EFI de toepassingen van OPS, meer bepaald op het vlak van variabele gegevens en crossmedia, in Storefront integreren. Daar zullen de druksystemen die al door EFI Fiery aangestuurd worden, hun voordeel mee doen.

EFI had dit jaar al twee andere bedrijven overgenomen: het Spaanse Cretaprint, een leverancier van inkjetsystemen om ceramiek te bedrukken, en het Braziliaanse Metrics Sistema's, een specialist in software voor geïntegreerd beheer (ERP) voor de druk- en de verpakkingssectoren.

Met deze overname kan EFI zijn positie op het vlak van de web-to-print versterken, een domein waar het al actief was met zijn eigen platform Storefront. In eerste instantie zullen de twee oplossingen parallel op de markt aangeboden worden. Op termijn echter wil EFI de toepassingen van OPS, meer bepaald op het vlak van variabele gegevens en crossmedia, in Storefront integreren. Daar zullen de druksystemen die al door EFI Fiery aangestuurd worden, hun voordeel mee doen. EFI had dit jaar al twee andere bedrijven overgenomen: het Spaanse Cretaprint, een leverancier van inkjetsystemen om ceramiek te bedrukken, en het Braziliaanse Metrics Sistema's, een specialist in software voor geïntegreerd beheer (ERP) voor de druk- en de verpakkingssectoren.