"Met de EFI Reggiani Blaze kunnen we de bedrijven die zich op de markt van de industriële, digitale textieldruk willen wagen, een ideale oplossing aanbieden", verklaarde Adele Genovi, vice-president en algemeen directeur van EFI Reggiani.

De digitale instapprinter met een breedte van 1,8 m kan tot 125 lineaire meter per uur produceren, in acht kleuren en met een maximumresolutie van 600 x 1200 dpi.

EFI Reggiani kwalificeert de Blaze als een van de snelste inkjetoplossingen in zijn categorie. De printer is uitgerust met een waseenheid, een systeem om thermoplastische, harsachtige en permanente lijmen aan te brengen en een afwikkelrol van 400 mm.

Het Italiaanse bedrijf onderstreept daarnaast ook nog de daling van de onderhoudskosten waardoor de total cost of ownership (TCO) op een concurrerend niveau komt.

EFI verhoogt zijn prijzen

Net als heel wat fabrikanten verhoogt EFI de prijs van zijn inkten, onderdelen en accessoires voor de inkjet. De prijsveranderingen gaan in op 1 juli 2021 en slaan op de productgamma's EFI VUTEk, Reggiani, Cretaprint, Nozomi, Wide-Format en Cubik.

"Hoewel we aangepaste maatregelen genomen hebben om de kosten binnen de perken te houden, heeft de blijvend moeilijke marktsituatie ons ertoe gedwongen om de prijzen aan te passen. Dit om een blijvende bevoorrading van ons internationaal klantenbestand te garanderen", verklaarde Scott Schinlever, de COO van EFI Inkjet.

"Met de EFI Reggiani Blaze kunnen we de bedrijven die zich op de markt van de industriële, digitale textieldruk willen wagen, een ideale oplossing aanbieden", verklaarde Adele Genovi, vice-president en algemeen directeur van EFI Reggiani.De digitale instapprinter met een breedte van 1,8 m kan tot 125 lineaire meter per uur produceren, in acht kleuren en met een maximumresolutie van 600 x 1200 dpi. EFI Reggiani kwalificeert de Blaze als een van de snelste inkjetoplossingen in zijn categorie. De printer is uitgerust met een waseenheid, een systeem om thermoplastische, harsachtige en permanente lijmen aan te brengen en een afwikkelrol van 400 mm. Het Italiaanse bedrijf onderstreept daarnaast ook nog de daling van de onderhoudskosten waardoor de total cost of ownership (TCO) op een concurrerend niveau komt.