Gamsys met stichter en CEO Patrick Vreven aan het roer, is gevestigd in La Reid (provincie Luik) en telt meer dan 400 Europese klanten. Gamsys wordt na de overname een onderdeel van EFI's software applicatie portfolio. Patrick Vreven wordt directeur van Efi Gamsys. Efi Gamsys-klanten zullen volgens de Amerikaanse fabrikant kunnen profiteren van de integratie met de Efi Fiery digitale front end systemen.

EFI nam in mei al het Amerikaanse printLeader uit Palm City (Florida) over. Ook dat bedrijf is actief op het vlak van beheer- en informatiesystemen voor grafische bedrijven

printLeader was het achtste bedrijf dat EFI in vier jaar tijd overnam. Steeds ging het om bedrijven die actief zijn op het vlak van managementinformatie (MIS), software voor geïntegreerd beheer (ERP) en web-to-print - activiteiten die een groeimarkt vertegenwoordigen. EFI verwacht dat zijn EPS-afdeling (EFI Productivity Software) zonder overnames, dit jaar een groei van 10% zal kennen.

Gamsys met stichter en CEO Patrick Vreven aan het roer, is gevestigd in La Reid (provincie Luik) en telt meer dan 400 Europese klanten. Gamsys wordt na de overname een onderdeel van EFI's software applicatie portfolio. Patrick Vreven wordt directeur van Efi Gamsys. Efi Gamsys-klanten zullen volgens de Amerikaanse fabrikant kunnen profiteren van de integratie met de Efi Fiery digitale front end systemen.EFI nam in mei al het Amerikaanse printLeader uit Palm City (Florida) over. Ook dat bedrijf is actief op het vlak van beheer- en informatiesystemen voor grafische bedrijvenprintLeader was het achtste bedrijf dat EFI in vier jaar tijd overnam. Steeds ging het om bedrijven die actief zijn op het vlak van managementinformatie (MIS), software voor geïntegreerd beheer (ERP) en web-to-print - activiteiten die een groeimarkt vertegenwoordigen. EFI verwacht dat zijn EPS-afdeling (EFI Productivity Software) zonder overnames, dit jaar een groei van 10% zal kennen.