Aan de overnamedrang van EFI, ondermeer fabrikant van de RIP's onder dezelfde merknaam, lijkt geen einde te komen. Het bedrijf neemt met de regelmaat van de klok overal ter wereld leveranciers van MIS-software over. Nu wordt de grootformaat printdivisie versterkt met de recente acquisitie van twee fabrikanten.

Matan heeft zijn hoofdkwartier in Israël en telt ongeveer 70 werknemers. Met de machines van Matan vervolledigt EFI zijn programma met een goedkopere en brede machinereeks (3 m, 3,5 m en 5 m) van hybride rol-naar-rol printers, voor de productie van signproducten, banners, affiches en voertuigdecoratie. Matan-printers werken met UV-inkten en halen afhankelijk van het model en de resolutie, max. snelheden van bijna 200 m² per uur tot ongeveer 350 m²/uur.

Reggiani Macchine is gevestigd in het Italiaanse Bergamo en bestaat meer dan 60 jaar. Voor EFI is dit een strategische overname, want het digitaal printen op textiel wordt door analisten als een zeer belangrijke groeimarkt bestempeld.

Reggiani is een belangrijke fabrikant van industriële inkjetprinters die textiel bedrukken met watergebaseerde inkten: watergebaseerde dispersie-, acid-, pigment- of reactieve dye-inkten. De textielsoort bepaalt namelijk met welke inkt er zal worden geprint.

Het bedrijf gaat verder onder de nieuwe merknaam EFI Reggiani. Door de overname bezet EFI meteen een belangrijke positie in de textielindustrie, één van 's werelds belangrijkste sectoren. Die is net begonnen aan de digitale transitie die moet toelaten kleinere en gepersonaliseerde collecties economisch te fabriceren. Reggiani heeft klanten in meer dan 120 landen die worden bediend vanuit meer dan 40 landen.

Aan de overnamedrang van EFI, ondermeer fabrikant van de RIP's onder dezelfde merknaam, lijkt geen einde te komen. Het bedrijf neemt met de regelmaat van de klok overal ter wereld leveranciers van MIS-software over. Nu wordt de grootformaat printdivisie versterkt met de recente acquisitie van twee fabrikanten.Matan heeft zijn hoofdkwartier in Israël en telt ongeveer 70 werknemers. Met de machines van Matan vervolledigt EFI zijn programma met een goedkopere en brede machinereeks (3 m, 3,5 m en 5 m) van hybride rol-naar-rol printers, voor de productie van signproducten, banners, affiches en voertuigdecoratie. Matan-printers werken met UV-inkten en halen afhankelijk van het model en de resolutie, max. snelheden van bijna 200 m² per uur tot ongeveer 350 m²/uur.Reggiani Macchine is gevestigd in het Italiaanse Bergamo en bestaat meer dan 60 jaar. Voor EFI is dit een strategische overname, want het digitaal printen op textiel wordt door analisten als een zeer belangrijke groeimarkt bestempeld.Reggiani is een belangrijke fabrikant van industriële inkjetprinters die textiel bedrukken met watergebaseerde inkten: watergebaseerde dispersie-, acid-, pigment- of reactieve dye-inkten. De textielsoort bepaalt namelijk met welke inkt er zal worden geprint.Het bedrijf gaat verder onder de nieuwe merknaam EFI Reggiani. Door de overname bezet EFI meteen een belangrijke positie in de textielindustrie, één van 's werelds belangrijkste sectoren. Die is net begonnen aan de digitale transitie die moet toelaten kleinere en gepersonaliseerde collecties economisch te fabriceren. Reggiani heeft klanten in meer dan 120 landen die worden bediend vanuit meer dan 40 landen.