Het gebouw zal dienen als een belangrijk demonstratie- en trainingscentrum voor het bedrijf. De hybride Vutek-printsystemen worden eveneens in de vestiging gefabriceerd. Er werken meer dan 250 mensen.

CEO Guy Gecht vertelde tijdens de openingsceremonie aan de genodigden hoe het softwarebedrijf in 2004 en 2005 een transformatie onderging toen Efi de fabriek van de digitale grootformaatprinters van Vutek verwierf. De combinatie van al haar activiteiten heeft EFI in staat gesteld om een jaaromzet van meer dan 1 miljard dollar te realiseren. Op de foto: Efi op Fespa Berlijn.

Het gebouw zal dienen als een belangrijk demonstratie- en trainingscentrum voor het bedrijf. De hybride Vutek-printsystemen worden eveneens in de vestiging gefabriceerd. Er werken meer dan 250 mensen.CEO Guy Gecht vertelde tijdens de openingsceremonie aan de genodigden hoe het softwarebedrijf in 2004 en 2005 een transformatie onderging toen Efi de fabriek van de digitale grootformaatprinters van Vutek verwierf. De combinatie van al haar activiteiten heeft EFI in staat gesteld om een jaaromzet van meer dan 1 miljard dollar te realiseren. Op de foto: Efi op Fespa Berlijn.