De textielprinter EFI Reggiani Hyper werd op 7 september 2021 officieel op de markt gebracht.

Met die digitale textielprinter (waarmee verschillende doorgangen mogelijk zijn) wil de Italiaanse constructeur de hoogste reële productiesnelheid in dat segment aanbieden.

Tot acht kleuren

De EFI Reggiani Hyper is beschikbaar in verschillende breedtes (1,8 m, 2,4 of 3,4 m).

De nieuwe printer kan in de productiemodus tot 13 lineaire meter per minuut bedrukken, en dat met een configuratie tot acht kleuren.

Volgens EFI is de printer geschikt voor een hoogwaardige productie op gebreide of geweven stoffen en is hij uitgerust met intelligente technologie zodat hij geschikt is om in 'Industrie 4.0' geïntegreerd te worden.

De textielprinter EFI Reggiani Hyper werd op 7 september 2021 officieel op de markt gebracht. Met die digitale textielprinter (waarmee verschillende doorgangen mogelijk zijn) wil de Italiaanse constructeur de hoogste reële productiesnelheid in dat segment aanbieden. De EFI Reggiani Hyper is beschikbaar in verschillende breedtes (1,8 m, 2,4 of 3,4 m). De nieuwe printer kan in de productiemodus tot 13 lineaire meter per minuut bedrukken, en dat met een configuratie tot acht kleuren.Volgens EFI is de printer geschikt voor een hoogwaardige productie op gebreide of geweven stoffen en is hij uitgerust met intelligente technologie zodat hij geschikt is om in 'Industrie 4.0' geïntegreerd te worden.