EFI heeft op de Labelexpo Americas (Illinois, VS) een volledig geïntegreerde digitale LED-inkjetpers met flexo-lakwerk, lamineer unit, en een 1000 Watt laserstans- en langssnijsysteem voorgesteld.

Het gaat om de EFI Jetrion 4950LX met een printbreedte van 33 cm en een resolutie van 720 x 720 dpi. De pers print tot 60 m/min en is volgens de fabrikant bedoeld voor de economische digitale end-to-end productie van etiketten. De machine kan ook wit drukken, waardoor printwerk op transparante, metaal- en gekleurde substraten mogelijk is.

Overname DIMS!

EFI meldt ook de overname van nog maar eens een MIS/ERP-fabrikant. Deze keer is het Nederlandse DIMS! aan de beurt.

EFI heeft op de Labelexpo Americas (Illinois, VS) een volledig geïntegreerde digitale LED-inkjetpers met flexo-lakwerk, lamineer unit, en een 1000 Watt laserstans- en langssnijsysteem voorgesteld.Het gaat om de EFI Jetrion 4950LX met een printbreedte van 33 cm en een resolutie van 720 x 720 dpi. De pers print tot 60 m/min en is volgens de fabrikant bedoeld voor de economische digitale end-to-end productie van etiketten. De machine kan ook wit drukken, waardoor printwerk op transparante, metaal- en gekleurde substraten mogelijk is.Overname DIMS!EFI meldt ook de overname van nog maar eens een MIS/ERP-fabrikant. Deze keer is het Nederlandse DIMS! aan de beurt.