Technique is gevestigd in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. De directie en het personeel van het bedrijf komen bij de afdeling Productivity Software van EFI, die bepaalde elementen van de technologie van Technique in haar eigen MIS- en ERP-oplossingen wil integreren.

EFI heeft dit jaar al verscheidene overnames afgerond. Enkele maanden geleden bijvoorbeeld nam het bedrijf het Braziliaanse Metrics Sistemas over, ook een specialist op het vlak van ERP-software voor de grafische en verpakkingssector. EFI steekt zijn ambitie om binnen de grafische sector de marktleider op het vlak van MIS en ERP te worden, niet onder stoelen of banken.

Technique is gevestigd in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. De directie en het personeel van het bedrijf komen bij de afdeling Productivity Software van EFI, die bepaalde elementen van de technologie van Technique in haar eigen MIS- en ERP-oplossingen wil integreren. EFI heeft dit jaar al verscheidene overnames afgerond. Enkele maanden geleden bijvoorbeeld nam het bedrijf het Braziliaanse Metrics Sistemas over, ook een specialist op het vlak van ERP-software voor de grafische en verpakkingssector. EFI steekt zijn ambitie om binnen de grafische sector de marktleider op het vlak van MIS en ERP te worden, niet onder stoelen of banken.