EFKA, opgericht in 1888 als groothandel in houten lijsten, produceert sinds 2009 aluminium textielframes. Het bedrijf is toeleverancier voor de sign-, expo- en (winkel)interieur markt en levert uitsluitend aan partners in deze industrie, zoals grootformaatprinters, winkelinrichters, kantoor- en projectinrichters, signmakers en standenbouwers. EFKA levert aan 27 landen.

Expertise en capaciteit

"We zijn verheugd om het team van DPI binnen onze organisatie te verwelkomen", zegt Ids Boersma, de CEO van EFKA. "Deze overname markeert een belangrijk hoofdstuk in onze strategie om de positie van EFKA als marktleider in Europa verder te versterken".

"Dit is een geweldige kans voor DPI en EFKA om de Engelse markt verder te ontwikkelen", stellen Paul Tomlinson en Sandra Wiggins, de voormalige eigenaren van DPI. "Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten zullen profiteren van de gecombineerde expertise en de verhoogde capaciteit die deze overname met zich meebrengt."

"In de loop van 2024 zal de integratie van beide organisaties verder vorm krijgen en de naam EFKA meer zichtbaar worden in de markt", zegt het bedrijf.

EFKA, opgericht in 1888 als groothandel in houten lijsten, produceert sinds 2009 aluminium textielframes. Het bedrijf is toeleverancier voor de sign-, expo- en (winkel)interieur markt en levert uitsluitend aan partners in deze industrie, zoals grootformaatprinters, winkelinrichters, kantoor- en projectinrichters, signmakers en standenbouwers. EFKA levert aan 27 landen."We zijn verheugd om het team van DPI binnen onze organisatie te verwelkomen", zegt Ids Boersma, de CEO van EFKA. "Deze overname markeert een belangrijk hoofdstuk in onze strategie om de positie van EFKA als marktleider in Europa verder te versterken"."Dit is een geweldige kans voor DPI en EFKA om de Engelse markt verder te ontwikkelen", stellen Paul Tomlinson en Sandra Wiggins, de voormalige eigenaren van DPI. "Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten zullen profiteren van de gecombineerde expertise en de verhoogde capaciteit die deze overname met zich meebrengt.""In de loop van 2024 zal de integratie van beide organisaties verder vorm krijgen en de naam EFKA meer zichtbaar worden in de markt", zegt het bedrijf.