Het Spark-snijsysteem wordt geleverd met vier multifunctionele gereedschappen voor het snijden en frezen, een intelligent videoprojectiesysteem voor onmiddellijke prototyping en een gepatenteerde dubbele camera (Seeker System PRO) die automatisch afgedrukte afbeeldingen identificeert en de bijbehorende snijbestanden laadt, klaar voor onmiddellijk snijden, zonder enige tussenkomst van een operator.

Gepatenteerde technologie

De nieuwe gepatenteerde DL45-module met twee 45°-bladen die eerder dit jaar op Fespa werd gelanceerd, was ook op Viscom Italia te zien zijn. In één enkele doorgang wordt een zuivere snede van 90° gecreëerd, waardoor de productietijden voor V-snedes worden gehalveerd. Met deze gepatenteerde technologie is het mogelijk om overal op de plaat met V-cutting te beginnen aangezien de onafhankelijke messen elektronisch worden bestuurd. De DL 45°-module kan ook worden gebruikt in de traditionele V-cut-modus, met slechts één enkel mes, voor maximale flexibiliteit.

Ook het 3200 mm brede, grootformaat transportbandsnijsysteem, Kombo SDC+, voor stijf materiaal en rolmateriaal was in Milaan te zien. Dit systeem is geschikt voor displays, verpakkingen, promotionele artikelen, signage, vlaggen, banners, enzovoort. De multitool snijkop kan tot vijf gereedschappen tegelijk monteren en kan materialen tot 120 mm hoog snijden. Ook de Kombo is uitgerust met het intelligente videoprojectiesysteem voor onmiddellijke prototyping en de gepatenteerde dubbele camera (Seeker System PRO) die automatisch afgedrukte afbeeldingen identificeert en de bijbehorende snijbestanden laadt, klaar voor onmiddellijk snijden, zonder tussenkomst van een operator.

Het Kombo SDC+ grootformaat snijsysteem van Elitron.
Het Spark-snijsysteem wordt geleverd met vier multifunctionele gereedschappen voor het snijden en frezen, een intelligent videoprojectiesysteem voor onmiddellijke prototyping en een gepatenteerde dubbele camera (Seeker System PRO) die automatisch afgedrukte afbeeldingen identificeert en de bijbehorende snijbestanden laadt, klaar voor onmiddellijk snijden, zonder enige tussenkomst van een operator.De nieuwe gepatenteerde DL45-module met twee 45°-bladen die eerder dit jaar op Fespa werd gelanceerd, was ook op Viscom Italia te zien zijn. In één enkele doorgang wordt een zuivere snede van 90° gecreëerd, waardoor de productietijden voor V-snedes worden gehalveerd. Met deze gepatenteerde technologie is het mogelijk om overal op de plaat met V-cutting te beginnen aangezien de onafhankelijke messen elektronisch worden bestuurd. De DL 45°-module kan ook worden gebruikt in de traditionele V-cut-modus, met slechts één enkel mes, voor maximale flexibiliteit.Ook het 3200 mm brede, grootformaat transportbandsnijsysteem, Kombo SDC+, voor stijf materiaal en rolmateriaal was in Milaan te zien. Dit systeem is geschikt voor displays, verpakkingen, promotionele artikelen, signage, vlaggen, banners, enzovoort. De multitool snijkop kan tot vijf gereedschappen tegelijk monteren en kan materialen tot 120 mm hoog snijden. Ook de Kombo is uitgerust met het intelligente videoprojectiesysteem voor onmiddellijke prototyping en de gepatenteerde dubbele camera (Seeker System PRO) die automatisch afgedrukte afbeeldingen identificeert en de bijbehorende snijbestanden laadt, klaar voor onmiddellijk snijden, zonder tussenkomst van een operator.