Empack Namur is bedoeld voor verpakkingsprofessionals, fabrikanten, leveranciers, retailers en iedereen die geïnteresseerd is in de laatste trends en vooruitgang in de verpakkingsindustrie.

De meer dan 70 exposanten en partners zijn producenten van verpakkingsmachines, -materialen en -technologie, controle- en inspectiesystemen, handling en logistieke systemen, label & print, enzovoort.

Het programma van Empack Namur wordt gestoffeerd met conferenties 'powered by Wagralim' met sprekers van onder andere sectorfederatie Fevia, de universiteiten UMons en ULiège, Plastiwin, enzovoort.

In het 'Partner Village' kunnen bezoekers terecht voor gericht advies. De meest recente innovaties uit de verpakkingssector worden gepresenteerd in de innovatiegalerij 'Pack Studio'. Tijdens de 'Sustainability Tour' wordt gefocust op de duurzame initiatieven die exposanten nemen.

Empack Namur is bedoeld voor verpakkingsprofessionals, fabrikanten, leveranciers, retailers en iedereen die geïnteresseerd is in de laatste trends en vooruitgang in de verpakkingsindustrie.De meer dan 70 exposanten en partners zijn producenten van verpakkingsmachines, -materialen en -technologie, controle- en inspectiesystemen, handling en logistieke systemen, label & print, enzovoort.Het programma van Empack Namur wordt gestoffeerd met conferenties 'powered by Wagralim' met sprekers van onder andere sectorfederatie Fevia, de universiteiten UMons en ULiège, Plastiwin, enzovoort.In het 'Partner Village' kunnen bezoekers terecht voor gericht advies. De meest recente innovaties uit de verpakkingssector worden gepresenteerd in de innovatiegalerij 'Pack Studio'. Tijdens de 'Sustainability Tour' wordt gefocust op de duurzame initiatieven die exposanten nemen.