De Belgische editie van Empack werd op 11 en 12 oktober in de Nekkerhal in Mechelen georganiseerd. Beursorganisator Easyfairs die recent eigenaar is geworden van de Pentawards, presenteerde als extra trekpleister een tentoonstelling van de winnaars van de 2017-editie van deze mondiale verpakkingscompetitie. De Pentawards-competitie wordt wereldwijd erkend als de meest prestigieuze wedstrijd gewijd aan verpakkingsdesign in al zijn vormen.

Tussen de ongeveer 175 standhouders met innoverende verpakkingen en verpakkingsmachines, waren er ook een aantal stands van grafische bedrijven. Empack-bezoekers konden terecht bij : Drukkerij Van Lijsebetten, Reynders Label Printing, Conti-Label Pauwels, Semoulin Packaging, Du Caju, RASK (prepress), Grafische Groep Matthys, Silk Screen Holland (NL), Bastin-Pack, Vandeweghe Flexo-Printing, 3Motion,, Eshuis (NL), Mouthaan Grafisch Bedrijf (NL), Popsolutions, Pul Display (NL). De geslaagde editie van Empack sloot af met 3600 bezoekers, 800 meer dan vorig jaar.

De Belgische editie van Empack werd op 11 en 12 oktober in de Nekkerhal in Mechelen georganiseerd. Beursorganisator Easyfairs die recent eigenaar is geworden van de Pentawards, presenteerde als extra trekpleister een tentoonstelling van de winnaars van de 2017-editie van deze mondiale verpakkingscompetitie. De Pentawards-competitie wordt wereldwijd erkend als de meest prestigieuze wedstrijd gewijd aan verpakkingsdesign in al zijn vormen.Tussen de ongeveer 175 standhouders met innoverende verpakkingen en verpakkingsmachines, waren er ook een aantal stands van grafische bedrijven. Empack-bezoekers konden terecht bij : Drukkerij Van Lijsebetten, Reynders Label Printing, Conti-Label Pauwels, Semoulin Packaging, Du Caju, RASK (prepress), Grafische Groep Matthys, Silk Screen Holland (NL), Bastin-Pack, Vandeweghe Flexo-Printing, 3Motion,, Eshuis (NL), Mouthaan Grafisch Bedrijf (NL), Popsolutions, Pul Display (NL). De geslaagde editie van Empack sloot af met 3600 bezoekers, 800 meer dan vorig jaar.