Softwarehuis Megalith ontwikkelt sedert 1992 grafische software, die alle drukprocessen ondersteunt. De Megalith Print Workflow omvat de onderdelen Print MIS (o.a. voorcalculatie en CRM), Print Productions (waaronder planning en machine data acquisitie of MDA) en Print Statistics.

Emsys heeft met Emsys PaperTracing een gepatenteerd papierbeheersysteem. Het registreert door middel van de originele barcodes en RFID-tags van alle papierfabrieken, in real time de inkomende rollen, pallets, bijlagen en verbruiksgoederen met de juiste magazijnlocatie. Maar het systeem gaat verder dan dat. Het laat toe de bewegingen in de hele keten zeer precies te volgen en beheren: tracering van halffabrikaten en eindproducten tijdens elke stap van de productie en afwerking tot en met de verzending en distributie.

Robert Hoberger, Business Development Manager bij Emsys, zegt dat beide bedrijven mekaar regelmatig tegenkwamen op de Duitse markt. Door nu Megalith software mee te nemen in het productenaanbod, kan aan alle grafische bedrijven, groot en klein, een totaalaanbod voor hun organisatie worden aangeboden.

Softwarehuis Megalith ontwikkelt sedert 1992 grafische software, die alle drukprocessen ondersteunt. De Megalith Print Workflow omvat de onderdelen Print MIS (o.a. voorcalculatie en CRM), Print Productions (waaronder planning en machine data acquisitie of MDA) en Print Statistics.Emsys heeft met Emsys PaperTracing een gepatenteerd papierbeheersysteem. Het registreert door middel van de originele barcodes en RFID-tags van alle papierfabrieken, in real time de inkomende rollen, pallets, bijlagen en verbruiksgoederen met de juiste magazijnlocatie. Maar het systeem gaat verder dan dat. Het laat toe de bewegingen in de hele keten zeer precies te volgen en beheren: tracering van halffabrikaten en eindproducten tijdens elke stap van de productie en afwerking tot en met de verzending en distributie.Robert Hoberger, Business Development Manager bij Emsys, zegt dat beide bedrijven mekaar regelmatig tegenkwamen op de Duitse markt. Door nu Megalith software mee te nemen in het productenaanbod, kan aan alle grafische bedrijven, groot en klein, een totaalaanbod voor hun organisatie worden aangeboden.