BoardingPass is een standalone applicatie waarmee verkoop- en servicemedewerkers van grafimediabedrijven de mogelijkheid hebben om snel PDF-bestanden te controleren en al in een vroeg stadium feedback erover aan klanten te geven. Het gratis publieke pre-release programma loopt tot november en de uiteindelijke release van het eindproduct.

Sinds de lancering van de gratis publieke pre-release zijn al meer dan 10.000 bestanden gecontroleerd. 61% daarvan bevatte afbeeldingen met een te lage resolutie, bij 30% waren er problemen met het lettertype en bij 9% ontbrak de afloop of bleed.

Deze eerste pre-release update is inclusief Apple Mail-compatibiliteit en automatisch browsen naar lettertypekwesties. Een betere afloopcontrole en andere verbeteringen zullen samen met de volgende updates volgen.

Enfocus BoardingPass is een stand-alone toepassing waarmee verkoop- en klantenservicemedewerkers direct PDF-bestanden bedoeld voor drukwerk kunnen valideren. BoardingPass is geïntegreerd met een e-mailclient, wijst op de fouten die vereisen dat een bestand voor verbetering naar de klant wordt teruggestuurd, en stelt automatisch een antwoord op. Zonder te hoeven wachten op een prepress-interventie, geeft BoardingPass de servicemedewerkers de mogelijkheid om klanten snel een begrijpelijke feedback te bezorgen.

De gratis openbare pre-release dient om het product te verbeteren. Voor de gratis BoardingPass pre-release, bezoek deze pagina.

BoardingPass is een standalone applicatie waarmee verkoop- en servicemedewerkers van grafimediabedrijven de mogelijkheid hebben om snel PDF-bestanden te controleren en al in een vroeg stadium feedback erover aan klanten te geven. Het gratis publieke pre-release programma loopt tot november en de uiteindelijke release van het eindproduct.Sinds de lancering van de gratis publieke pre-release zijn al meer dan 10.000 bestanden gecontroleerd. 61% daarvan bevatte afbeeldingen met een te lage resolutie, bij 30% waren er problemen met het lettertype en bij 9% ontbrak de afloop of bleed.Deze eerste pre-release update is inclusief Apple Mail-compatibiliteit en automatisch browsen naar lettertypekwesties. Een betere afloopcontrole en andere verbeteringen zullen samen met de volgende updates volgen.Enfocus BoardingPass is een stand-alone toepassing waarmee verkoop- en klantenservicemedewerkers direct PDF-bestanden bedoeld voor drukwerk kunnen valideren. BoardingPass is geïntegreerd met een e-mailclient, wijst op de fouten die vereisen dat een bestand voor verbetering naar de klant wordt teruggestuurd, en stelt automatisch een antwoord op. Zonder te hoeven wachten op een prepress-interventie, geeft BoardingPass de servicemedewerkers de mogelijkheid om klanten snel een begrijpelijke feedback te bezorgen.De gratis openbare pre-release dient om het product te verbeteren. Voor de gratis BoardingPass pre-release, bezoek deze pagina.