"Hoewel het duidelijk is dat de printindustrie ernstig wordt uitgedaagd door de covid-19-pandemie, heeft het commitment van Enfocus om software te ontwikkelen om winnende printservices te leveren dit jaar zijn vruchten afgeworpen", reageert Tomas van Rossum, de algemeen directeur van Enfocus, een businessunit van Esko.

Lagere kosten

"Onze PDF-preflight- en automatiseringssoftwaretechnologieën hebben klanten geholpen gelijke tred te houden met veranderende klantverwachtingen en steeds snellere interne operaties. In de afgelopen jaren hebben we een aanzienlijke toename van de verkoop van ons abonnementenaanbod gezien", aldus Tomas van Rossum.

"We zijn ervan overtuigd dat onze technologie het proces van een klant moet volgen en niet andersom", zegt Tim Bernaerdt, head of customer succes. "Door een abonnement bij ons aan te schaffen, kunnen ze rekenen op lagere jaarlijkse kosten en hebben ze recht op de nieuwste versies van onze software."

"Hoewel het duidelijk is dat de printindustrie ernstig wordt uitgedaagd door de covid-19-pandemie, heeft het commitment van Enfocus om software te ontwikkelen om winnende printservices te leveren dit jaar zijn vruchten afgeworpen", reageert Tomas van Rossum, de algemeen directeur van Enfocus, een businessunit van Esko."Onze PDF-preflight- en automatiseringssoftwaretechnologieën hebben klanten geholpen gelijke tred te houden met veranderende klantverwachtingen en steeds snellere interne operaties. In de afgelopen jaren hebben we een aanzienlijke toename van de verkoop van ons abonnementenaanbod gezien", aldus Tomas van Rossum."We zijn ervan overtuigd dat onze technologie het proces van een klant moet volgen en niet andersom", zegt Tim Bernaerdt, head of customer succes. "Door een abonnement bij ons aan te schaffen, kunnen ze rekenen op lagere jaarlijkse kosten en hebben ze recht op de nieuwste versies van onze software."