Update 1 van PitStop 2023 past PitStop Pro en PitStop Server aan door de mogelijkheden om voorwerpen in bestanden te plaatsten, te verbeteren. Tegelijk worden ook verschillende belangrijke correcties en verificaties aan de toolbox PitStop aangebracht om te garanderen dat de bestanden die naar de pers gaan, geen fouten bevatten. PitStop 2023 update 1 is vanaf nu beschikbaar voor de klanten en abonnees van PitStop met een actief onderhoudscontract. De gebruikers kunnen de nieuwe installatieprogramma's via My Enfocus downloaden.

"Met de update 1 van PitStop 2023 blijven we ons inspannen om de gebruikerservaring steeds beter te maken. We hebben bijvoorbeeld nieuwe mogelijkheden ingevoerd om PDF-bestanden in PitStop te plaatsen, door de gebruikers in staat te stellen om met meer precisie PDF-documenten in te voeren of controlebalkjes te plaatsen", verklaart Loïc Aigon, product manager bij Enfocus. "We hebben ook verscheidene correcties en verificaties waar vaak vraag naar was, aangebracht en we hebben ook goed nieuws voor de gebruikers van MacOS Sonoma."

Nieuwe functies

- Flattening van Form XObjects: PitStop kan nu indien nodig objecten van Form XObjects extraheren.

- Het genereren van debugging-gegevens in de configurator PitStop Server van Switch kan gedeactiveerd worden (daardoor kan de werking van de workflows voor grote volumes geoptimaliseerd worden).

- Detectie van slecht gestructureerde polissen van type 3.

- Selectie volgens het type van opvulling.

- Selectie volgens de vereiste kleurenset.

- Compatibel met MacOS 14 (Sonoma).

Update 1 van PitStop 2023 past PitStop Pro en PitStop Server aan door de mogelijkheden om voorwerpen in bestanden te plaatsten, te verbeteren. Tegelijk worden ook verschillende belangrijke correcties en verificaties aan de toolbox PitStop aangebracht om te garanderen dat de bestanden die naar de pers gaan, geen fouten bevatten. PitStop 2023 update 1 is vanaf nu beschikbaar voor de klanten en abonnees van PitStop met een actief onderhoudscontract. De gebruikers kunnen de nieuwe installatieprogramma's via My Enfocus downloaden."Met de update 1 van PitStop 2023 blijven we ons inspannen om de gebruikerservaring steeds beter te maken. We hebben bijvoorbeeld nieuwe mogelijkheden ingevoerd om PDF-bestanden in PitStop te plaatsen, door de gebruikers in staat te stellen om met meer precisie PDF-documenten in te voeren of controlebalkjes te plaatsen", verklaart Loïc Aigon, product manager bij Enfocus. "We hebben ook verscheidene correcties en verificaties waar vaak vraag naar was, aangebracht en we hebben ook goed nieuws voor de gebruikers van MacOS Sonoma."