"Ik heb nog nooit zo uitgekeken naar een beurs als de Printing United van dit jaar.", zegt Piet De Pauw, hoofd marketing bij Enfocus. "Nu Griffin en Phoenix aan ons productassortiment zijn toegevoegd, naast PitStop en Switch, hebben we alles wat nodig is om een opdracht binnen enkele minuten in plaats van uren af te drukken, en we hebben een onvergetelijke manier ontwikkeld om dat aan de bezoekers te demonstreren."

Marges beschermen

Enfocus werkt samen met verschillende industriële partners om een beurservaring te bieden die zal aantonen hoe snel printbedrijven momenteel bestanden op hun persen moeten krijgen om te voldoen aan de steeds toenemende vraag naar snelheid en doorvoer. De vakbeurs in Atlanta komt op een moment dat veel drukkerijen moeite hebben om hun marges te beschermen, omdat printklanten steeds meer kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid van elke opdracht eisen.

"Nu hardware zo performant wordt, zou je bijna kunnen zeggen dat printen het makkelijke onderdeel is geworden", stelt Piet De Pauw. "Nu is de digitale ruimte voordat bestanden naar de pers gaan het knelpunt geworden. Automatisering is de manier om dat te overwinnen. We gaan samenwerken met een aantal bevriende bedrijven om de bezoekers te laten zien hoe snel een klus kan worden geproduceerd als je automatiseert."

Wat dat concreet zal zijn, wordt op de stand in Atlanta onthuld. "Maar misschien kan het nog meer problemen oplossen, zoals het vinden van het juiste personeel", besluit De Pauw.

"Ik heb nog nooit zo uitgekeken naar een beurs als de Printing United van dit jaar.", zegt Piet De Pauw, hoofd marketing bij Enfocus. "Nu Griffin en Phoenix aan ons productassortiment zijn toegevoegd, naast PitStop en Switch, hebben we alles wat nodig is om een opdracht binnen enkele minuten in plaats van uren af te drukken, en we hebben een onvergetelijke manier ontwikkeld om dat aan de bezoekers te demonstreren."Enfocus werkt samen met verschillende industriële partners om een beurservaring te bieden die zal aantonen hoe snel printbedrijven momenteel bestanden op hun persen moeten krijgen om te voldoen aan de steeds toenemende vraag naar snelheid en doorvoer. De vakbeurs in Atlanta komt op een moment dat veel drukkerijen moeite hebben om hun marges te beschermen, omdat printklanten steeds meer kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid van elke opdracht eisen."Nu hardware zo performant wordt, zou je bijna kunnen zeggen dat printen het makkelijke onderdeel is geworden", stelt Piet De Pauw. "Nu is de digitale ruimte voordat bestanden naar de pers gaan het knelpunt geworden. Automatisering is de manier om dat te overwinnen. We gaan samenwerken met een aantal bevriende bedrijven om de bezoekers te laten zien hoe snel een klus kan worden geproduceerd als je automatiseert."Wat dat concreet zal zijn, wordt op de stand in Atlanta onthuld. "Maar misschien kan het nog meer problemen oplossen, zoals het vinden van het juiste personeel", besluit De Pauw.