In BoFood Organic inkten zitten enkel ingrediënten die zijn goedgekeurd voor gebruik in levensmiddelen. Het betekent dat met de inkt nu ook de binnenzijde van verpakkingen, die dus met het voedsel in aanraking komt, kan bedrukt worden. Zoals voor promotionele boodschappen in een hamburgerbox of op een chocoladewikkel bijvoorbeeld. Nu elke verpakking aan beide zijden kan worden bedrukt, is het drukoppervlak met 100 % toegenomen.

BoFood Organic is een verdere ontwikkeling van BoFood MU uit 2008, een inktreeks die enkel geschikt is om te gebruiken op de niet-contactzijde van de voedselverpakking.

In BoFood Organic inkten zitten enkel ingrediënten die zijn goedgekeurd voor gebruik in levensmiddelen. Het betekent dat met de inkt nu ook de binnenzijde van verpakkingen, die dus met het voedsel in aanraking komt, kan bedrukt worden. Zoals voor promotionele boodschappen in een hamburgerbox of op een chocoladewikkel bijvoorbeeld. Nu elke verpakking aan beide zijden kan worden bedrukt, is het drukoppervlak met 100 % toegenomen.BoFood Organic is een verdere ontwikkeling van BoFood MU uit 2008, een inktreeks die enkel geschikt is om te gebruiken op de niet-contactzijde van de voedselverpakking.