Epple en Zeller zullen samen producten voor verschillende toepassingen ontwikkelen die vervolgens door Epple in de hele wereld verkocht zullen worden onder het merk 'LightStar'. Om het officiële begin van de samenwerking te onderstrepen, brengen de twee producenten de UV-vellenoffsetinkt 'LightStar UV LE/LED' op de internationale markt. "De nieuwe reeks UV LightStar-inkten wordt het begin van een vruchtbare commerciële relatie tussen Epple Druckfarben en Zeller + Gmelin," zegt Stefan Schülling, lid van de raad van bestuur van Epple.

Andere inktseries worden al gepland en gecoördineerd. Andreas Koch, hoofd van de drukinkten bij Zeller + Gmelin: "Als specialist van de UV-inkttechnologie zijn we ideaal geplaatst om onze expertise te integreren in het productgamma van Epple Druckfarben. Dankzij de nauwe samenwerking en een synergie tussen onze twee bedrijven zullen we UV-inktseries produceren die de best mogelijke drukkwaliteit bieden en daar doen de klanten in de sector van de vellenoffset hun voordeel mee."

De groep Epple heeft een jarenlange ervaring met de productie en interne ontwikkeling van drukinkten voor de vellenoffset. Zeller + Gmelin is een expert in de UV-technologie voor uiteenlopende segmenten, waaronder UV-drukinkten en -vernissen.

Epple en Zeller zullen samen producten voor verschillende toepassingen ontwikkelen die vervolgens door Epple in de hele wereld verkocht zullen worden onder het merk 'LightStar'. Om het officiële begin van de samenwerking te onderstrepen, brengen de twee producenten de UV-vellenoffsetinkt 'LightStar UV LE/LED' op de internationale markt. "De nieuwe reeks UV LightStar-inkten wordt het begin van een vruchtbare commerciële relatie tussen Epple Druckfarben en Zeller + Gmelin," zegt Stefan Schülling, lid van de raad van bestuur van Epple.Andere inktseries worden al gepland en gecoördineerd. Andreas Koch, hoofd van de drukinkten bij Zeller + Gmelin: "Als specialist van de UV-inkttechnologie zijn we ideaal geplaatst om onze expertise te integreren in het productgamma van Epple Druckfarben. Dankzij de nauwe samenwerking en een synergie tussen onze twee bedrijven zullen we UV-inktseries produceren die de best mogelijke drukkwaliteit bieden en daar doen de klanten in de sector van de vellenoffset hun voordeel mee."De groep Epple heeft een jarenlange ervaring met de productie en interne ontwikkeling van drukinkten voor de vellenoffset. Zeller + Gmelin is een expert in de UV-technologie voor uiteenlopende segmenten, waaronder UV-drukinkten en -vernissen.