Met de mondiale introductie van de digitale etikettendrukpers SurePress L-6034VW op Labelexpo in Brussel, breidt Epson zijn reeks van digitale etikettendrukpersen uit.

De nieuwe drukpers werd voor het eerst getoond als een prototype tijdens drupa 2012 en nu dus op Labelexpo Europe in Brussel. De pers is beschikbaar in twee modellen: CMYK met digitale vernis (mat, glans of een combinatie van beiden op het etiket) en witte inkt (SurePress L-6034VW) en zonder witte inkt (SurePress L-6034V).

De SurePress L-6034VW is volledig ontwikkeld en gefabriceerd door Epson en ontworpen om kleine en gemiddelde volumes af te drukken op standaardfilm en papieretiketsubstraten tussen 80 en 340 mm breed. Tijdens het uithardingsproces worden LED-lampen gebruikt. Met dit apparaat kan ook worden afgedrukt op hittegevoelige substraten, zoals polyethyleen (PE), waardoor de reeks van bruikbare materialen wordt gemaximaliseerd.

De pers beschikt over de Nozzle State Analysis-technologie, waarmee automatisch wordt herkend wanneer een spuitkop niet functioneert en deze snel wordt gereinigd en hersteld.

De nieuwe PrecisionCore-linehead (de rij met printkoppen) is het belangrijkste onderdeel van de SurePress L-6034VW. De zes lineheads in de drukpers bevatten ieder 11 PrecisionCore-printkopmodules (met een totaal van 52.800 spuitkoppen). De SurePress haalt een resolutie 600 x 600 dpi bij 15m/min.

De nieuwe SurePress L-6034VW complementeert Epsons bestaande SurePress L-4033AW-etikettenpers. De 7-kleurige SurePress L-4033AW is een inkjetdrukpers die werkt met inkten op waterbasis, geschikt voor het afdrukken van etiketten in zeer kleine volumes. In het bijzonder op papier zonder coating en met textuur. De nieuwe SurePress L-6034VW is een single-pass drukpers met een significant hogere productiviteit, voor kleine en middelgrote volumes.

De modellen SurePress L-6034VW en L-6034V zullen vanaf volgende zomer beschikbaar zijn.

Met de mondiale introductie van de digitale etikettendrukpers SurePress L-6034VW op Labelexpo in Brussel, breidt Epson zijn reeks van digitale etikettendrukpersen uit. De nieuwe drukpers werd voor het eerst getoond als een prototype tijdens drupa 2012 en nu dus op Labelexpo Europe in Brussel. De pers is beschikbaar in twee modellen: CMYK met digitale vernis (mat, glans of een combinatie van beiden op het etiket) en witte inkt (SurePress L-6034VW) en zonder witte inkt (SurePress L-6034V). De SurePress L-6034VW is volledig ontwikkeld en gefabriceerd door Epson en ontworpen om kleine en gemiddelde volumes af te drukken op standaardfilm en papieretiketsubstraten tussen 80 en 340 mm breed. Tijdens het uithardingsproces worden LED-lampen gebruikt. Met dit apparaat kan ook worden afgedrukt op hittegevoelige substraten, zoals polyethyleen (PE), waardoor de reeks van bruikbare materialen wordt gemaximaliseerd. De pers beschikt over de Nozzle State Analysis-technologie, waarmee automatisch wordt herkend wanneer een spuitkop niet functioneert en deze snel wordt gereinigd en hersteld. De nieuwe PrecisionCore-linehead (de rij met printkoppen) is het belangrijkste onderdeel van de SurePress L-6034VW. De zes lineheads in de drukpers bevatten ieder 11 PrecisionCore-printkopmodules (met een totaal van 52.800 spuitkoppen). De SurePress haalt een resolutie 600 x 600 dpi bij 15m/min.De nieuwe SurePress L-6034VW complementeert Epsons bestaande SurePress L-4033AW-etikettenpers. De 7-kleurige SurePress L-4033AW is een inkjetdrukpers die werkt met inkten op waterbasis, geschikt voor het afdrukken van etiketten in zeer kleine volumes. In het bijzonder op papier zonder coating en met textuur. De nieuwe SurePress L-6034VW is een single-pass drukpers met een significant hogere productiviteit, voor kleine en middelgrote volumes.De modellen SurePress L-6034VW en L-6034V zullen vanaf volgende zomer beschikbaar zijn.