De SureColor SC-V7000 bouwt voort op de SureColor S-serie van rollenprinters van Epson. De vlakbedprinter is vanaf november beschikbaar. De printer beschikt over Epson's MicroPiezo-inktkoppen. Voor de printer werd een nieuwe 10-kleureninktset ontwikkeld met Licht Cyaan, Licht Magenta en grijs voor een lage korreligheid en rood voor levendige en heldere prints, wit en vernis.

Het vacuümsysteem is standaard voorzien van vier zones en zorgt ervoor dat operators alleen het oppervlak gebruiken dat nodig is voor de afdruktaak. De UV-vlatbedprinter heeft een maximale printafmeting van 2,5 x 1,25 m en print rechtstreeks op een breed scala van substraten tot 80 mm dik, waaronder acryl, polycarbonaat, PVC, glasvezel, aluminium, metaal, polyester, foamboard, styreen, hout en steen.

De SureColor SC-V7000 is eind 2020 in West-Europa beschikbaar.

De SureColor SC-V7000 bouwt voort op de SureColor S-serie van rollenprinters van Epson. De vlakbedprinter is vanaf november beschikbaar. De printer beschikt over Epson's MicroPiezo-inktkoppen. Voor de printer werd een nieuwe 10-kleureninktset ontwikkeld met Licht Cyaan, Licht Magenta en grijs voor een lage korreligheid en rood voor levendige en heldere prints, wit en vernis.Het vacuümsysteem is standaard voorzien van vier zones en zorgt ervoor dat operators alleen het oppervlak gebruiken dat nodig is voor de afdruktaak. De UV-vlatbedprinter heeft een maximale printafmeting van 2,5 x 1,25 m en print rechtstreeks op een breed scala van substraten tot 80 mm dik, waaronder acryl, polycarbonaat, PVC, glasvezel, aluminium, metaal, polyester, foamboard, styreen, hout en steen.De SureColor SC-V7000 is eind 2020 in West-Europa beschikbaar.