Epson gaat de expertise van Robustelli gebruiken om de ontwikkeling van digitale inkjet textielprinters te versnellen en het machineprogramma ervan te verruimen. De bedrijven gaan hiervoor de R&D inspanningen bundelen.

De prognoses zijn dat de digitale textielmarkt jaarlijks met ongeveer 25% zal groeien tot 2019. Epson gaat zijn wereldwijd verkoops- en servicenetwerk inzetten om de Monna Lisa textielprinters van Robustelli in meer landen in de wereld aan te bieden.

Robustelli is gevestigd in Como en gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricatie en verkoop van digitale textielprinters. Het startte samen met Epson met de ontwikkeling van de Monna Lisa series in 2003.

Robustelli zelf werd in 1972 opgericht en realiseert een omzet van 12 miljoen euro met 25 medewerkers.

Epson gaat de expertise van Robustelli gebruiken om de ontwikkeling van digitale inkjet textielprinters te versnellen en het machineprogramma ervan te verruimen. De bedrijven gaan hiervoor de R&D inspanningen bundelen.De prognoses zijn dat de digitale textielmarkt jaarlijks met ongeveer 25% zal groeien tot 2019. Epson gaat zijn wereldwijd verkoops- en servicenetwerk inzetten om de Monna Lisa textielprinters van Robustelli in meer landen in de wereld aan te bieden. Robustelli is gevestigd in Como en gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricatie en verkoop van digitale textielprinters. Het startte samen met Epson met de ontwikkeling van de Monna Lisa series in 2003. Robustelli zelf werd in 1972 opgericht en realiseert een omzet van 12 miljoen euro met 25 medewerkers.