Het platform AVT iCenter kan geïntegreerd worden in de systemen Esko Automation Engine en AVT Helios, de geautomatiseerde online inspectiesystemen voor de etiketten- en de smallebaandruk.

"De kleinere oplagen en kortere levertermijnen waar de etikettendrukkers aan tegemoet moeten komen, zijn op zich al flinke uitdagingen. Daar komt nog bij dat softwaretoepassingen niet op elkaar afgestemd zijn zodat alle gegevens met het oog op de drukvoorbereiding, de productie en de controle telkens weer gedupliceerd moeten worden. En dat maakt de zaken nog moeilijker. iCenter maakt het mogelijk om in één keer de normen voor de kwaliteitscontrole vast te leggen en ze automatische tijdens het hele proces toe te passen, en dat voor elke drukopdracht," legt Ornit Gluzman uit, Esko AVT Alliances & Workflow Solutions director.

Het platform AVT iCenter kan geïntegreerd worden in de systemen Esko Automation Engine en AVT Helios, de geautomatiseerde online inspectiesystemen voor de etiketten- en de smallebaandruk. "De kleinere oplagen en kortere levertermijnen waar de etikettendrukkers aan tegemoet moeten komen, zijn op zich al flinke uitdagingen. Daar komt nog bij dat softwaretoepassingen niet op elkaar afgestemd zijn zodat alle gegevens met het oog op de drukvoorbereiding, de productie en de controle telkens weer gedupliceerd moeten worden. En dat maakt de zaken nog moeilijker. iCenter maakt het mogelijk om in één keer de normen voor de kwaliteitscontrole vast te leggen en ze automatische tijdens het hele proces toe te passen, en dat voor elke drukopdracht," legt Ornit Gluzman uit, Esko AVT Alliances & Workflow Solutions director.