Depernet was sinds maart 2020 aan de slag bij Esko als chief technology officer. Hij studeerde ingenieurswetenschappen in Parijs en Lyon en bekleedde leidinggevende functies bij Dassault Systèmes, Cegedim en Axway.

Innovatie versnellen

"Na de marktonzekerheid en volatiliteit die we allemaal de afgelopen jaren hebben ervaren, heeft ons bedrijf een duidelijke focus op het leveren van innovaties die onze klanten in staat stellen om systemen en workflows te verbinden, processen te automatiseren en innovatie te versnellen om hen te helpen bij het omgaan met de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd in de hedendaagse markt", stelt Joël Depernet.

Esko is sinds 30 september 2023 een onderdeel van Veralto, de beursgenoteerde spin-off van Danaher. Veralto overkoepelt dertien operationele bedrijven: Aquatic Informatics, ChemTreat, Esko, Hach, Linx, McCrometer, OTT HydroMet, Pantone, Sea-Bird Scientific, Trojan Technologies, Videojet, XOS en X-Rite.

Depernet was sinds maart 2020 aan de slag bij Esko als chief technology officer. Hij studeerde ingenieurswetenschappen in Parijs en Lyon en bekleedde leidinggevende functies bij Dassault Systèmes, Cegedim en Axway."Na de marktonzekerheid en volatiliteit die we allemaal de afgelopen jaren hebben ervaren, heeft ons bedrijf een duidelijke focus op het leveren van innovaties die onze klanten in staat stellen om systemen en workflows te verbinden, processen te automatiseren en innovatie te versnellen om hen te helpen bij het omgaan met de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd in de hedendaagse markt", stelt Joël Depernet.Esko is sinds 30 september 2023 een onderdeel van Veralto, de beursgenoteerde spin-off van Danaher. Veralto overkoepelt dertien operationele bedrijven: Aquatic Informatics, ChemTreat, Esko, Hach, Linx, McCrometer, OTT HydroMet, Pantone, Sea-Bird Scientific, Trojan Technologies, Videojet, XOS en X-Rite.