Aicomp Group, een leverancier van ERP-oplossingen voor de verpakkingsindustrie met vestigingen in Europa en de VS, en Esko, een wereldwijde leverancier van geïntegreerde software- en hardware-oplossingen voor de verpakkingsindustrie met hoofdkantoor in Gent, werken reeds sinds 2004 samen.

De twee bedrijven maken nu bekend dat ze hun samenwerking versterken. Samen gaan ze oplossingen ontwikkelen voor kleine en middelgrote verpakkingsfabrikanten om automatisch prijzen te berekenen en processen te optimaliseren.

Softwareoplossingen

"Tot nu toe hebben veel kleine en middelgrote verpakkingsfabrikanten de integratie van hun processen vermeden of uitgesteld, voornamelijk om tijds- en kostenredenen", zegt Christopher Weber van Esko.

De oplossingen van Esko omvatten producten voor verpakkingsontwikkeling, zoals ArtiosCAD en WebCenter met het bijbehorende databeheer, plus de goedkeuringsprocessen en de prepress-oplossingen ArtPro+ en Automation Engine.

Aicomp draagt bij met zijn portfolio van softwareoplossingen, namelijk de SAP-ERP Add-on VC PowerPack voor realtime berekening, de nieuwe generatie SAP-ERP, SAP S/4HANA en de SAP Sales Cloud van SAP C/4HANA-portfolio voor klantrelatiebeheer (CRM).

Aicomp Group, een leverancier van ERP-oplossingen voor de verpakkingsindustrie met vestigingen in Europa en de VS, en Esko, een wereldwijde leverancier van geïntegreerde software- en hardware-oplossingen voor de verpakkingsindustrie met hoofdkantoor in Gent, werken reeds sinds 2004 samen.De twee bedrijven maken nu bekend dat ze hun samenwerking versterken. Samen gaan ze oplossingen ontwikkelen voor kleine en middelgrote verpakkingsfabrikanten om automatisch prijzen te berekenen en processen te optimaliseren."Tot nu toe hebben veel kleine en middelgrote verpakkingsfabrikanten de integratie van hun processen vermeden of uitgesteld, voornamelijk om tijds- en kostenredenen", zegt Christopher Weber van Esko.De oplossingen van Esko omvatten producten voor verpakkingsontwikkeling, zoals ArtiosCAD en WebCenter met het bijbehorende databeheer, plus de goedkeuringsprocessen en de prepress-oplossingen ArtPro+ en Automation Engine.Aicomp draagt bij met zijn portfolio van softwareoplossingen, namelijk de SAP-ERP Add-on VC PowerPack voor realtime berekening, de nieuwe generatie SAP-ERP, SAP S/4HANA en de SAP Sales Cloud van SAP C/4HANA-portfolio voor klantrelatiebeheer (CRM).