HIPE is een verkooptool die ontwikkeld is voor toepassingen in vol karton en voor verpakkingen in golfkarton, en biedt de bedrijven een digitaal verkoopproces op maat. Dankzij de samenwerking tussen Esko en Packitoo kunnen de gebruikers van HIPE nu ook hun voordeel doen met de software van Esko (ontwerp, automatisering van de productiestroom en beheer van de goedkeuringen).

"We stellen ons als doel om de verpakkingsindustrie te digitaliseren, van het aantrekken van potentiële klanten tot de productie. Voor ons was het dus absoluut noodzakelijk om de ontwerp- en goedkeuringssoftware van Esko te integreren", zegt Thomas Othax, de CEO van Packitoo.

Online verkoop van verpakkingen

Het softwarepakket HIPE is een oplossing die van alle bestaande kanalen gebruikt maakt en die alle potentiële klanten en projecten centraliseert en daarbij net zo goed de online verkoop als de traditionele verkoop via vertegenwoordigers bundelt. "HIPE is nu een volledig pakket dat het mogelijk maakt om de dagelijkse verkoopprocessen van een kartonverwerker doeltreffend te beheren", legt Thomas Othax uit. "Dankzij onze configurator die op ArtiosCAD aangesloten is, is het mogelijk om ontwerpactiviteiten deels te automatiseren, wat het mogelijk maakt om de verkopers en de klanten te begeleiden en om zo verpakkingen op maat te configureren met dezelfde kennis als een studiebureau. Dankzij de module voor de prijsvorming kan de berekening van offertes geautomatiseerd en versneld worden zodat de teams hun inspanningen kunnen concentreren op strategische commerciële kansen met een hoge toegevoegde waarde."

HIPE is een verkooptool die ontwikkeld is voor toepassingen in vol karton en voor verpakkingen in golfkarton, en biedt de bedrijven een digitaal verkoopproces op maat. Dankzij de samenwerking tussen Esko en Packitoo kunnen de gebruikers van HIPE nu ook hun voordeel doen met de software van Esko (ontwerp, automatisering van de productiestroom en beheer van de goedkeuringen)."We stellen ons als doel om de verpakkingsindustrie te digitaliseren, van het aantrekken van potentiële klanten tot de productie. Voor ons was het dus absoluut noodzakelijk om de ontwerp- en goedkeuringssoftware van Esko te integreren", zegt Thomas Othax, de CEO van Packitoo. Het softwarepakket HIPE is een oplossing die van alle bestaande kanalen gebruikt maakt en die alle potentiële klanten en projecten centraliseert en daarbij net zo goed de online verkoop als de traditionele verkoop via vertegenwoordigers bundelt. "HIPE is nu een volledig pakket dat het mogelijk maakt om de dagelijkse verkoopprocessen van een kartonverwerker doeltreffend te beheren", legt Thomas Othax uit. "Dankzij onze configurator die op ArtiosCAD aangesloten is, is het mogelijk om ontwerpactiviteiten deels te automatiseren, wat het mogelijk maakt om de verkopers en de klanten te begeleiden en om zo verpakkingen op maat te configureren met dezelfde kennis als een studiebureau. Dankzij de module voor de prijsvorming kan de berekening van offertes geautomatiseerd en versneld worden zodat de teams hun inspanningen kunnen concentreren op strategische commerciële kansen met een hoge toegevoegde waarde."