Esko, met hoofdkwartier in Gent, is wereldwijd marktleider op het vlak van verpakkingssoftware. Het is ook eigenaar van Enfocus en Kongsberg. Het laatste bedrijf maakt snij- en freestafels die kunnen worden gebruikt bij de productie van verpakkingen op kleine oplagen en displays.

"Esko evolueert al langer van een leverancier van prepresssoftware naar een leverancier van oplossingen voor de hele verpakkingsketen. Het toevoegen van hun software voor optimale paletbelading aan onze portfolio, ondersteunt Esko's strategische doelstellingen, " zegt Carsten Knudsen, CEO van Esko.

De transactie zou eind september rond zijn.

Esko, met hoofdkwartier in Gent, is wereldwijd marktleider op het vlak van verpakkingssoftware. Het is ook eigenaar van Enfocus en Kongsberg. Het laatste bedrijf maakt snij- en freestafels die kunnen worden gebruikt bij de productie van verpakkingen op kleine oplagen en displays."Esko evolueert al langer van een leverancier van prepresssoftware naar een leverancier van oplossingen voor de hele verpakkingsketen. Het toevoegen van hun software voor optimale paletbelading aan onze portfolio, ondersteunt Esko's strategische doelstellingen, " zegt Carsten Knudsen, CEO van Esko.De transactie zou eind september rond zijn.