Het Belgische CERM lanceerde recent een 'Premium Integration Partnership'-programma waarmee het softwarebedrijf het belang van een geïntegreerde workflow benadrukt bij het streven naar meer productiviteit en het sneller en beter verwerken van meer bestellingen.

De CERM-Esko integratie automatiseert het volledige proces van productcreatie in de CERM MIS-software tot de goedkeuring van de soft proof door de drukwerkinkoper. "Deze samenwerking heeft tot doel tijdrovende en omslachtige manuele interventies te elimineren en de weg vrij te maken voor een meer gestroomlijnd en efficiënter proces", stellen de bedrijven.

Een van de grootste voordelen van automatisering is het verminderen van mogelijke fouten. "Bovendien stelt automatisering van repetitieve taken prepress operators in staat om zich te concentreren op taken met toegevoegde waarde, met een consistente aanpak in bestandsbeheer, benaming en opslag", klinkt het.

Het Belgische CERM lanceerde recent een 'Premium Integration Partnership'-programma waarmee het softwarebedrijf het belang van een geïntegreerde workflow benadrukt bij het streven naar meer productiviteit en het sneller en beter verwerken van meer bestellingen.De CERM-Esko integratie automatiseert het volledige proces van productcreatie in de CERM MIS-software tot de goedkeuring van de soft proof door de drukwerkinkoper. "Deze samenwerking heeft tot doel tijdrovende en omslachtige manuele interventies te elimineren en de weg vrij te maken voor een meer gestroomlijnd en efficiënter proces", stellen de bedrijven.Een van de grootste voordelen van automatisering is het verminderen van mogelijke fouten. "Bovendien stelt automatisering van repetitieve taken prepress operators in staat om zich te concentreren op taken met toegevoegde waarde, met een consistente aanpak in bestandsbeheer, benaming en opslag", klinkt het.