"We weten allemaal dat te midden van politieke volatiliteit en economische onzekerheid, merken en hun verpakkingsleveranciers ook steeds meer onder druk worden gezet om hun milieuvriendelijke duurzaamheidsreferenties te demonstreren", zegt Jan De Roeck, Esko director of Marketing, Industry Relations & Strategy. "Als gevolg van wereldwijde publieke bezorgdheid en afhankelijk van de markt waarin een bedrijf opereert, zijn duurzame activiteiten snel geëvolueerd van een 'nice to do'-strategie naar een 'must do'-kritieke eis."

Duurzame verpakkingen

"Tijdens deze nieuwe reeks virtuele evenementen zullen duurzaamheidsexperts, opinieleiders en vertegenwoordigers uit de verpakkingsindustrie hun mening geven over hoe bedrijven met succes de duurzaamheidsknop kunnen omdraaien", stelt De Roeck.

Het eerste evenement, op 18 oktober, zal de trends op het gebied van duurzame verpakkingen onderzoeken die in het komende decennium worden verwacht. "We zullen de belangrijkste drijfveren en trends analyseren die naar verwachting van invloed zullen zijn op de ontwikkeling van duurzame verpakkingen tot 2032", zegt Jan De Roeck.

De virtuele sessies vinden plaats op 18, 19, 20, 21 en 25 oktober 2022. Meer informatie vindt u hier.

"We weten allemaal dat te midden van politieke volatiliteit en economische onzekerheid, merken en hun verpakkingsleveranciers ook steeds meer onder druk worden gezet om hun milieuvriendelijke duurzaamheidsreferenties te demonstreren", zegt Jan De Roeck, Esko director of Marketing, Industry Relations & Strategy. "Als gevolg van wereldwijde publieke bezorgdheid en afhankelijk van de markt waarin een bedrijf opereert, zijn duurzame activiteiten snel geëvolueerd van een 'nice to do'-strategie naar een 'must do'-kritieke eis.""Tijdens deze nieuwe reeks virtuele evenementen zullen duurzaamheidsexperts, opinieleiders en vertegenwoordigers uit de verpakkingsindustrie hun mening geven over hoe bedrijven met succes de duurzaamheidsknop kunnen omdraaien", stelt De Roeck.Het eerste evenement, op 18 oktober, zal de trends op het gebied van duurzame verpakkingen onderzoeken die in het komende decennium worden verwacht. "We zullen de belangrijkste drijfveren en trends analyseren die naar verwachting van invloed zullen zijn op de ontwikkeling van duurzame verpakkingen tot 2032", zegt Jan De Roeck.De virtuele sessies vinden plaats op 18, 19, 20, 21 en 25 oktober 2022. Meer informatie vindt u hier.