"De industrie moet fundamenteel veranderen in hoe ze opereert om te voldoen aan de dubbele eisen van duurzaamheid en digitalisering", zegt Jan De Roeck, bij Esko verantwoordelijk voor Marketing, Industry Relations en Strategy.

"Met deze nieuwste release komen we onze belofte na om technologie te ontwikkelen waarmee klanten de efficiëntie kunnen verhogen, kosten kunnen verlagen, het risico op fouten kunnen minimaliseren en hun productiviteit kunnen verbeteren", stelt De Roeck.

Nieuwe tools

De nieuwe Esko Release 23.11 wordt officieel gelanceerd tijdens een live webinar op 13 november 2023. Hieronder alvast een blik op de nieuwe tools en extra functies die in de nieuwste softwareversie beschikbaar zijn:

- Veilige plaatuitvoer in Automation Engine, waardoor snellere kwaliteitscontrole mogelijk is, en nieuwe labels en waarschuwingen voor klassieke workflowtaken.

- Krachtigere integratie van Automation Engine met Share & Approve, de cloud-native service waarmee gebruikers hun prepress kunnen verbinden met klanten en stakeholders vanuit hun artwork-editorapplicaties.

- Grotere efficiëntie met Cape Pack voor de palletoptimalisatie voor vouwkartons en eenvoudig delen met Share & Approve.

- Nieuwe tools in ArtiosCAD om automatisch copyvrije gebieden in ontwerpen te herkennen wanneer ze in 3D worden gevouwen, en vooraf gedefinieerde mappen om consistentie te bevorderen en fouten te verminderen.

- Verbeteringen in de automatisering van prepress taken in ArtPro+, waardoor de verwerking sneller, eenvoudiger en veiliger wordt, plus extra nieuwe functies, zoals het opnemen van niet-actieve lettertypes bij het herkennen van tekst.

"De industrie moet fundamenteel veranderen in hoe ze opereert om te voldoen aan de dubbele eisen van duurzaamheid en digitalisering", zegt Jan De Roeck, bij Esko verantwoordelijk voor Marketing, Industry Relations en Strategy."Met deze nieuwste release komen we onze belofte na om technologie te ontwikkelen waarmee klanten de efficiëntie kunnen verhogen, kosten kunnen verlagen, het risico op fouten kunnen minimaliseren en hun productiviteit kunnen verbeteren", stelt De Roeck.De nieuwe Esko Release 23.11 wordt officieel gelanceerd tijdens een live webinar op 13 november 2023. Hieronder alvast een blik op de nieuwe tools en extra functies die in de nieuwste softwareversie beschikbaar zijn:- Veilige plaatuitvoer in Automation Engine, waardoor snellere kwaliteitscontrole mogelijk is, en nieuwe labels en waarschuwingen voor klassieke workflowtaken.- Krachtigere integratie van Automation Engine met Share & Approve, de cloud-native service waarmee gebruikers hun prepress kunnen verbinden met klanten en stakeholders vanuit hun artwork-editorapplicaties.- Grotere efficiëntie met Cape Pack voor de palletoptimalisatie voor vouwkartons en eenvoudig delen met Share & Approve.- Nieuwe tools in ArtiosCAD om automatisch copyvrije gebieden in ontwerpen te herkennen wanneer ze in 3D worden gevouwen, en vooraf gedefinieerde mappen om consistentie te bevorderen en fouten te verminderen.- Verbeteringen in de automatisering van prepress taken in ArtPro+, waardoor de verwerking sneller, eenvoudiger en veiliger wordt, plus extra nieuwe functies, zoals het opnemen van niet-actieve lettertypes bij het herkennen van tekst.