De nieuwe software verkort volgens Esko de doorlooptijd voor het produceren van productafbeeldingen, verlaagt de kosten en versnelt de tijd om producten op de markt te brengen. Packshots maakt verpakkingsbestanden klaar voor productie en biedt een geautomatiseerde workflow die de verpakkingsstructuur combineert met het artwork om op aanvraag 3D-pakketafbeeldingen te produceren volgens de gewenste specificatie.

Digitale tweeling

"De huidige productiemethoden voor verpakkingsafbeeldingen zijn te traag en te duur om aan de huidige digitale eisen te voldoen. Het organiseren van een traditionele fotoshoot kan dagen of weken duren en het uitbesteden van CGI-beelden kan vergelijkbaar zijn. Natuurlijk vertrouw je er ook op dat het prototype of het daadwerkelijke pakket beschikbaar is", zegt Susie Stitzel, solution manager bij Esko. "Met Packshots kan u letterlijk binnen enkele minuten afbeeldingen produceren met behulp van de drukproductiebestanden. Packshots levert een 'digitale tweeling' van de fysieke verpakking en het beeldmateriaal kan beschikbaar zijn nog voor het pakket de drukpers heeft bereikt."

Fotorealistische beelden

Volgens Esko wordt het creëren van productafbeeldingen een echte bottleneck voor merken. "Door digitalisering en automatisering verhogen we de efficiëntie en drukken we de kosten, terwijl we tegelijkertijd de moeilijkheidsgraad verminderen en het proces democratiseren. Met één druk op de knop kunnen 3D-fotorealistische afbeeldingen worden gemaakt, aanpassingen worden versneld. Merken zijn niet langer afhankelijk van de ontwerper of premediapartner."

"Flexibiliteit en snelheid zijn belangrijk in de FMCG-wereld", weet Esko.
De nieuwe software verkort volgens Esko de doorlooptijd voor het produceren van productafbeeldingen, verlaagt de kosten en versnelt de tijd om producten op de markt te brengen. Packshots maakt verpakkingsbestanden klaar voor productie en biedt een geautomatiseerde workflow die de verpakkingsstructuur combineert met het artwork om op aanvraag 3D-pakketafbeeldingen te produceren volgens de gewenste specificatie."De huidige productiemethoden voor verpakkingsafbeeldingen zijn te traag en te duur om aan de huidige digitale eisen te voldoen. Het organiseren van een traditionele fotoshoot kan dagen of weken duren en het uitbesteden van CGI-beelden kan vergelijkbaar zijn. Natuurlijk vertrouw je er ook op dat het prototype of het daadwerkelijke pakket beschikbaar is", zegt Susie Stitzel, solution manager bij Esko. "Met Packshots kan u letterlijk binnen enkele minuten afbeeldingen produceren met behulp van de drukproductiebestanden. Packshots levert een 'digitale tweeling' van de fysieke verpakking en het beeldmateriaal kan beschikbaar zijn nog voor het pakket de drukpers heeft bereikt."Volgens Esko wordt het creëren van productafbeeldingen een echte bottleneck voor merken. "Door digitalisering en automatisering verhogen we de efficiëntie en drukken we de kosten, terwijl we tegelijkertijd de moeilijkheidsgraad verminderen en het proces democratiseren. Met één druk op de knop kunnen 3D-fotorealistische afbeeldingen worden gemaakt, aanpassingen worden versneld. Merken zijn niet langer afhankelijk van de ontwerper of premediapartner."