De slimme algoritmes van Tilia Labs voor lay-out, schatting en planning vormen volgens Esko een aanvulling op de bestaande softwaresuite van de groep. De twee bedrijven zeggen te gaan samenwerken om "geïntegreerde oplossingen van de volgende generaties te ontwikkelen".

Gemeenschappelijk doel

"Converters komen onder toenemende druk te staan om meer volume te leveren met kleinere oplages, terwijl de acceptatie van digitaal printen blijft groeien", zegt Mattias Byström, de vice president en group executive product identification bij Danaher.

"We delen al lang een gemeenschappelijk doel met Esko om bedrijven in staat te stellen hun manier van werken te verbeteren, verspilling uit te bannen en operationele processen te optimaliseren om de uitdagingen aan te gaan waarmee ze vandaag en morgen worden geconfronteerd", stelt Sagen de Jonge, de CEO en medeoprichter van Tilia Labs.

De slimme algoritmes van Tilia Labs voor lay-out, schatting en planning vormen volgens Esko een aanvulling op de bestaande softwaresuite van de groep. De twee bedrijven zeggen te gaan samenwerken om "geïntegreerde oplossingen van de volgende generaties te ontwikkelen"."Converters komen onder toenemende druk te staan om meer volume te leveren met kleinere oplages, terwijl de acceptatie van digitaal printen blijft groeien", zegt Mattias Byström, de vice president en group executive product identification bij Danaher."We delen al lang een gemeenschappelijk doel met Esko om bedrijven in staat te stellen hun manier van werken te verbeteren, verspilling uit te bannen en operationele processen te optimaliseren om de uitdagingen aan te gaan waarmee ze vandaag en morgen worden geconfronteerd", stelt Sagen de Jonge, de CEO en medeoprichter van Tilia Labs.