Esko, markleider in productiesoftware voor verpakkingen en aanbieder van supply chain oplossingen, heeft op 16 maart de overname van MediaBeacon aangekondigd. MediaBeacon is gevestigd in Minneapolis, VS, en een ontwikkelaar van DAM-tools.

"Het is de strategie van Esko om de hele verpakkingsproductie workflow te digitaliseren en te integreren: van design tot de afgewerkte verpakkingen en displays in de winkel. Met deze acquisitie werken we verder aan de transformatie van leverancier van prepress-oplossingen naar een end-to-end aanbieder in de verpakkingssector," zegt Udo Panenka, President van Esko. "De MediaBeacon-tools en expertise verruimen de Esko Software Suite."

Esko, markleider in productiesoftware voor verpakkingen en aanbieder van supply chain oplossingen, heeft op 16 maart de overname van MediaBeacon aangekondigd. MediaBeacon is gevestigd in Minneapolis, VS, en een ontwikkelaar van DAM-tools."Het is de strategie van Esko om de hele verpakkingsproductie workflow te digitaliseren en te integreren: van design tot de afgewerkte verpakkingen en displays in de winkel. Met deze acquisitie werken we verder aan de transformatie van leverancier van prepress-oplossingen naar een end-to-end aanbieder in de verpakkingssector," zegt Udo Panenka, President van Esko. "De MediaBeacon-tools en expertise verruimen de Esko Software Suite."