Studio 12, een onderdeel van Suite 12, biedt naast oplossingen voor de primaire verpakking nu ook oplossingen voor de secundaire en tertiaire verpakking en voor alle andere merkelementen in het ontwerpproces. De nieuwe Studio Toolkit combineert alle componenten voor geïntegreerd verpakkings- of displayontwerp in één enkele applicatie. Via ArtiosCAD kunnen zelfs koppelingen naar stadia ver in de workflow worden gelegd, zoals naar palletiseringssoftware van derden.

Een andere component, Store Visualizer 12, tilt het concept van 3D-visualisatie naar een hoger niveau door het verpakte product weer te geven in een hyperrealistische en dynamische retailomgeving. In Store Visualizer 12 hebben gebruikers de vrijheid om de hele winkelomgeving vanaf de grond af te ontwerpen en in te richten met vooraf ingestelde winkelinrichtingscomponenten.

Consistente en accurate kleurweergave van merkkleuren op verpakkingen en etiketten, is één van de vijf belangrijkste bekommernissen van merkfabrikanten. Door Color Engine 12 te integreren met PantoneLIVE, brengt Esko als eerste een kleurmanagement oplossing op de markt die de hele verpakkingsketen omvat.

Esko is de absolute marktleider op het vlak van prepress software voor de verpakkingsindustrie. Het behoort sinds januari 2011 tot de Amerikaanse beursgenoteerde groep Danaher. Die sloot in april van dit jaar een overeenstemming met betrekking tot de overname van X-Rite dat eerder zelf (in oktober 2007) Pantone overnam. Daardoor heeft Esko alle workflowelementen voor de productie van kleurgetrouwe verpakkingen, van het ontwerp tot het winkelrek, in handen. Esko is bovendien ook eigenaar van Kongsberg, dat vlakbed snij- en riltafels bouwt. Hiermee kunnen displays en kleine reeksen van verpakkingen en dummies geproduceerd worden.

Studio 12, een onderdeel van Suite 12, biedt naast oplossingen voor de primaire verpakking nu ook oplossingen voor de secundaire en tertiaire verpakking en voor alle andere merkelementen in het ontwerpproces. De nieuwe Studio Toolkit combineert alle componenten voor geïntegreerd verpakkings- of displayontwerp in één enkele applicatie. Via ArtiosCAD kunnen zelfs koppelingen naar stadia ver in de workflow worden gelegd, zoals naar palletiseringssoftware van derden.Een andere component, Store Visualizer 12, tilt het concept van 3D-visualisatie naar een hoger niveau door het verpakte product weer te geven in een hyperrealistische en dynamische retailomgeving. In Store Visualizer 12 hebben gebruikers de vrijheid om de hele winkelomgeving vanaf de grond af te ontwerpen en in te richten met vooraf ingestelde winkelinrichtingscomponenten.Consistente en accurate kleurweergave van merkkleuren op verpakkingen en etiketten, is één van de vijf belangrijkste bekommernissen van merkfabrikanten. Door Color Engine 12 te integreren met PantoneLIVE, brengt Esko als eerste een kleurmanagement oplossing op de markt die de hele verpakkingsketen omvat.Esko is de absolute marktleider op het vlak van prepress software voor de verpakkingsindustrie. Het behoort sinds januari 2011 tot de Amerikaanse beursgenoteerde groep Danaher. Die sloot in april van dit jaar een overeenstemming met betrekking tot de overname van X-Rite dat eerder zelf (in oktober 2007) Pantone overnam. Daardoor heeft Esko alle workflowelementen voor de productie van kleurgetrouwe verpakkingen, van het ontwerp tot het winkelrek, in handen. Esko is bovendien ook eigenaar van Kongsberg, dat vlakbed snij- en riltafels bouwt. Hiermee kunnen displays en kleine reeksen van verpakkingen en dummies geproduceerd worden.