In de nieuwe fabriek wordt alles onder één dak samengebracht: fabricatie flexoplaatbelichters, onderzoek, engineering, productontwikkeling, testen en productie.

De vestiging beschikt over een compleet Customer Experience Center waar klanten en industriële partners zich kunnen verdiepen in de technische en zakelijke details van de flexografie. Het nieuwe centrum is opgezet om te demonstreren en te leren hoe Esko het hele ecosysteem van flexoplaatfabricage beheerst, van ontwerp en prepress, via kleurbeheer, flexoplaatvoorbereiding, belichting, tot en met het snijden van de platen die klaar zijn voor montage op de drukpers.

In de nieuwe fabriek wordt alles onder één dak samengebracht: fabricatie flexoplaatbelichters, onderzoek, engineering, productontwikkeling, testen en productie.De vestiging beschikt over een compleet Customer Experience Center waar klanten en industriële partners zich kunnen verdiepen in de technische en zakelijke details van de flexografie. Het nieuwe centrum is opgezet om te demonstreren en te leren hoe Esko het hele ecosysteem van flexoplaatfabricage beheerst, van ontwerp en prepress, via kleurbeheer, flexoplaatvoorbereiding, belichting, tot en met het snijden van de platen die klaar zijn voor montage op de drukpers.