Tijdens de virtuele 'Packaging Trends Talk' gaat Esko in op de nieuwe beste praktijken waarmee het bedrijf verpakkingsprofessionals wil helpen om de nieuwe marktuitdagingen aan te pakken. Alle aspecten worden bekeken, van de duurzaamheid tot de digitale transformatie, en daarbij valt de focus op de recente trends in de markt, de beste praktijken in de sector, en hoe men als bedrijf kan groeien.

Gastsprekers in het virtuele debat zijn Gino Van Ossel, professor marketing aan de Vlerick School of Business, en Torsten Ilse, internationaal grafisch directeur bij Mars. Die laatste zal exclusieve informatie delen over wat de merken en leveranciers in 2023 en nadien kunnen verwachten.

Gino Van Ossel, professor marketing aan de Vlerick School of Management, geeft op het event van Esko een presentatie.

Nieuw e-book 'Trends Packaging 2023'

Tijdens de 'Packaging Trends Talk' wordt ook het nieuwe e-book van Esko over de verpakkingstrends in 2023 voorgesteld. "Elk jaar stoomt de nieuwe versie van het e-book dat een overzicht van de verpakkingstrends geeft, de merken en leveranciers klaar voor nieuwe trends en uitdagingen op de markt. De inhoud helpt hen niet alleen om zich aan de nieuwe omgeving aan te passen, maar ook om daarin tot bloei te komen", legt Matthew Haws uit, marketingdirecteur van Esko, de internationale leverancier van geïntegreerde softwareoplossingen.

"We zitten volop in een radicale verandering", verklaart hij. "Duurzaamheid en digitalisering zullen de werking van de sector grondig veranderen. Daarom moeten bedrijven vandaag investeren in technologieën die hen in staat stellen om efficiënter te werken, om hun kosten te drukken, om de kans op vergissingen tot een minimum te beperken en om hun algemene productiviteit te verhogen."

"Het jaarlijkse e-book en het overeenstemmende virtuele debat bieden niet alleen concrete voorbeelden uit de sector om de verpakkingsprofessionals te helpen de uitdagingen van vandaag het hoofd te bieden, maar ook om zich voor te bereiden op de uitdagingen die eraan komen," zegt Matthew Haws nog.

Het e-book '2023 Packaging Trends' kan hier worden gedownload.

De '2023 Packaging Trends Talk' vindt plaats op 16 februari om 15.00 uur. Inschrijving.

Tijdens de virtuele 'Packaging Trends Talk' gaat Esko in op de nieuwe beste praktijken waarmee het bedrijf verpakkingsprofessionals wil helpen om de nieuwe marktuitdagingen aan te pakken. Alle aspecten worden bekeken, van de duurzaamheid tot de digitale transformatie, en daarbij valt de focus op de recente trends in de markt, de beste praktijken in de sector, en hoe men als bedrijf kan groeien.Gastsprekers in het virtuele debat zijn Gino Van Ossel, professor marketing aan de Vlerick School of Business, en Torsten Ilse, internationaal grafisch directeur bij Mars. Die laatste zal exclusieve informatie delen over wat de merken en leveranciers in 2023 en nadien kunnen verwachten.Tijdens de 'Packaging Trends Talk' wordt ook het nieuwe e-book van Esko over de verpakkingstrends in 2023 voorgesteld. "Elk jaar stoomt de nieuwe versie van het e-book dat een overzicht van de verpakkingstrends geeft, de merken en leveranciers klaar voor nieuwe trends en uitdagingen op de markt. De inhoud helpt hen niet alleen om zich aan de nieuwe omgeving aan te passen, maar ook om daarin tot bloei te komen", legt Matthew Haws uit, marketingdirecteur van Esko, de internationale leverancier van geïntegreerde softwareoplossingen."We zitten volop in een radicale verandering", verklaart hij. "Duurzaamheid en digitalisering zullen de werking van de sector grondig veranderen. Daarom moeten bedrijven vandaag investeren in technologieën die hen in staat stellen om efficiënter te werken, om hun kosten te drukken, om de kans op vergissingen tot een minimum te beperken en om hun algemene productiviteit te verhogen.""Het jaarlijkse e-book en het overeenstemmende virtuele debat bieden niet alleen concrete voorbeelden uit de sector om de verpakkingsprofessionals te helpen de uitdagingen van vandaag het hoofd te bieden, maar ook om zich voor te bereiden op de uitdagingen die eraan komen," zegt Matthew Haws nog.Het e-book '2023 Packaging Trends' kan hier worden gedownload.De '2023 Packaging Trends Talk' vindt plaats op 16 februari om 15.00 uur. Inschrijving.