Door Scodix-toepassingen toe te voegen aan de Esko Studio-software en de Visualizer-module ervan wordt het voor merken en verpakkingsconverters eenvoudiger om een prototype te maken en digitale veredelingen te presenteren zonder dat ze op de Scodix-persen hoeven te draaien.

Esko en Scodix kondigen de samenwerking aan om Scodix-verpakkingstoepassingen op te nemen in de Esko Studio suite, waaronder Scodix Foil, Scodix Embossed Foil, Scodix Sense voor UV-embossing en Scodix Spot voor laktoepassingen. Digitale Scodix-persen brengen op één platform digitaal hoogwaardige veredelingen aan op zowel commercieel drukwerk als vouwkarton tijdens het post-drukproces.

Esko Studio software stelt ontwerpers in staat om hun ideeën en ontwerpen te presenteren en te testen door ze snel en eenvoudig om te zetten in virtuele 3D prototypes met een hoge resolutie, inclusief productveredelingen zoals speciale inkten, vernissen, folies of andere afwerkingseffecten. Een subset van Scodix-toepassingen is nu opgenomen in de Visualizer-bibliotheek en elimineert de noodzaak om te gaan drukken of printen en handmatig speciale afwerkingen te reproduceren tijdens de prototyping en presentatiefase. Afdrukvoorbeelden kunnen nu worden ontworpen en bekeken via de Esko Studio Software.

" Scodix-gebruikers kunnen nu profiteren van de Studio Suite en Visualizer-module om hoogwaardige realistische 3D-beelden met een verscheidenheid aan digitale veredelingen weer te geven en te bekijken," voegt Chris Rogers, Solutions Marketing Manager bij Esko, er nog aan toe.

Door Scodix-toepassingen toe te voegen aan de Esko Studio-software en de Visualizer-module ervan wordt het voor merken en verpakkingsconverters eenvoudiger om een prototype te maken en digitale veredelingen te presenteren zonder dat ze op de Scodix-persen hoeven te draaien.Esko en Scodix kondigen de samenwerking aan om Scodix-verpakkingstoepassingen op te nemen in de Esko Studio suite, waaronder Scodix Foil, Scodix Embossed Foil, Scodix Sense voor UV-embossing en Scodix Spot voor laktoepassingen. Digitale Scodix-persen brengen op één platform digitaal hoogwaardige veredelingen aan op zowel commercieel drukwerk als vouwkarton tijdens het post-drukproces.Esko Studio software stelt ontwerpers in staat om hun ideeën en ontwerpen te presenteren en te testen door ze snel en eenvoudig om te zetten in virtuele 3D prototypes met een hoge resolutie, inclusief productveredelingen zoals speciale inkten, vernissen, folies of andere afwerkingseffecten. Een subset van Scodix-toepassingen is nu opgenomen in de Visualizer-bibliotheek en elimineert de noodzaak om te gaan drukken of printen en handmatig speciale afwerkingen te reproduceren tijdens de prototyping en presentatiefase. Afdrukvoorbeelden kunnen nu worden ontworpen en bekeken via de Esko Studio Software." Scodix-gebruikers kunnen nu profiteren van de Studio Suite en Visualizer-module om hoogwaardige realistische 3D-beelden met een verscheidenheid aan digitale veredelingen weer te geven en te bekijken," voegt Chris Rogers, Solutions Marketing Manager bij Esko, er nog aan toe.