Het nieuwe pakket onderscheidt zich door zijn ruimere 3D-mogelijkheden en door nieuwe online functies waarmee gebruikers vlotter kunnen samenwerken. Het pakket omvat de nieuwe versies van de publishingtoepassingen van Esko, ArtiosCAD, ArtPro, PackEdge, DeskPack en Studio. Esko Suite beperkt zich niet meer tot de primaire verpakkingen, maar biedt ook functies voor secundaire en tertiaire verpakkingen, en mogelijkheden om de verpakkingen in de winkelrekken te visualiseren. De nieuwe functie Store Visualizer 12 biedt een heel realistische simulatie van de producten, zowel in transportverpakking als 'shelf-ready' op de winkelrekken. Dat stelt ontwerpers in staat om hyperrealistische en dynamische verkoopomgevingen te ontwerpen en in te richten. Het is zelfs mogelijk om de verpakking 'vast te nemen' zoals een klant dat zou doen, of producten die op pallet verkocht worden, te visualiseren. Een andere module, WebCenter 12, stelt alle betrokkenen in staat om online informatie te delen en samen te werken.

In Düsseldorf zal Esko ook een nieuwe ontwikkeling van zijn belichtingssysteem HD Flexo demonstreren, op de CDI Spark 4835 Auto. Dat flexosysteem omvat de digitale UV-voorbelichting, automatische laadprocedures, de belichting van het cliché, de digitale hoofdbelichting en het transport naar de ontwikkeleenheid - en dat alles met één druk op de knop.

Een andere nieuwigheid, de snijtafel Kongsberg XN, is bestemd voor de meest uiteenlopende snijtoepassingen. De tafel is uitgerust met een nieuwe en krachtigere snijkop, de MultiCUT-HP (High Power).

Enfocus, een dochteronderneming van Esko, zal de nieuwste versie van zijn automatiseringstechnologie Switch 11 voorstellen, met een nieuwe individualiseerbare structuur en bijkomende modules. Switch 11 is nu al verkrijgbaar.

Het nieuwe pakket onderscheidt zich door zijn ruimere 3D-mogelijkheden en door nieuwe online functies waarmee gebruikers vlotter kunnen samenwerken. Het pakket omvat de nieuwe versies van de publishingtoepassingen van Esko, ArtiosCAD, ArtPro, PackEdge, DeskPack en Studio. Esko Suite beperkt zich niet meer tot de primaire verpakkingen, maar biedt ook functies voor secundaire en tertiaire verpakkingen, en mogelijkheden om de verpakkingen in de winkelrekken te visualiseren. De nieuwe functie Store Visualizer 12 biedt een heel realistische simulatie van de producten, zowel in transportverpakking als 'shelf-ready' op de winkelrekken. Dat stelt ontwerpers in staat om hyperrealistische en dynamische verkoopomgevingen te ontwerpen en in te richten. Het is zelfs mogelijk om de verpakking 'vast te nemen' zoals een klant dat zou doen, of producten die op pallet verkocht worden, te visualiseren. Een andere module, WebCenter 12, stelt alle betrokkenen in staat om online informatie te delen en samen te werken. In Düsseldorf zal Esko ook een nieuwe ontwikkeling van zijn belichtingssysteem HD Flexo demonstreren, op de CDI Spark 4835 Auto. Dat flexosysteem omvat de digitale UV-voorbelichting, automatische laadprocedures, de belichting van het cliché, de digitale hoofdbelichting en het transport naar de ontwikkeleenheid - en dat alles met één druk op de knop. Een andere nieuwigheid, de snijtafel Kongsberg XN, is bestemd voor de meest uiteenlopende snijtoepassingen. De tafel is uitgerust met een nieuwe en krachtigere snijkop, de MultiCUT-HP (High Power). Enfocus, een dochteronderneming van Esko, zal de nieuwste versie van zijn automatiseringstechnologie Switch 11 voorstellen, met een nieuwe individualiseerbare structuur en bijkomende modules. Switch 11 is nu al verkrijgbaar.