Esko is een end-to-end fabrikant van software en hardware voor verpakkingsdesign en -prepress met hoofdkwartier in Gent. Blue zal de klanten van Esko kunnen helpen om beter samen te werken op het vlak van artwork voor labels en verpakkingen zodat die sneller en aan een lagere kost nieuwe producten kunnen lanceren.

De klanten van Esko zijn merkeigenaars, retailers, designers, premedia-bedrijven, verpakkingsfabrikanten en converters. De oplossingen van Esko worden gebruikt voor verpakkingsmanagement, asset management, de creatie van artwork, structureel design, prepress, 3D visualisatie, flexo-plaatvervaardiging, workflow-automatisatie, kwaliteitsbewaking, het maken van samples, palletisatie, supply chain samenwerking en de productie van signage en displays.

Esko behoort tot het Product Identification bedrijvenplatform van de Amerikaanse industriële groep Danaher. Daartoe behoren eveneens Pantone, MediaBeacon, X-Rite, AVT, Videojet, Foba, Linx en Laetus.

Esko is een end-to-end fabrikant van software en hardware voor verpakkingsdesign en -prepress met hoofdkwartier in Gent. Blue zal de klanten van Esko kunnen helpen om beter samen te werken op het vlak van artwork voor labels en verpakkingen zodat die sneller en aan een lagere kost nieuwe producten kunnen lanceren.De klanten van Esko zijn merkeigenaars, retailers, designers, premedia-bedrijven, verpakkingsfabrikanten en converters. De oplossingen van Esko worden gebruikt voor verpakkingsmanagement, asset management, de creatie van artwork, structureel design, prepress, 3D visualisatie, flexo-plaatvervaardiging, workflow-automatisatie, kwaliteitsbewaking, het maken van samples, palletisatie, supply chain samenwerking en de productie van signage en displays.Esko behoort tot het Product Identification bedrijvenplatform van de Amerikaanse industriële groep Danaher. Daartoe behoren eveneens Pantone, MediaBeacon, X-Rite, AVT, Videojet, Foba, Linx en Laetus.