De verpakkingsindustrie worstelt vandaag met de volatiliteit van de toeleveringsketen, arbeidstekorten, stijgende grondstoffenprijzen en exploderende energiekosten. De sector is dan ook koortsachtig op zoek naar meer efficiëntie in de hele workflow. Esko Release 22.03, eind vorige maand gelanceerd, bevat volgens Jan De Roeck, Esko director of Marketing, Industry Relations and Strategy, innovaties die bedrijven helpen hun digitale transformatie te versnellen en productiviteitswinsten te realiseren.

Complexe workflows

"Deze nieuwste softwareversie zorgt voor een aantal doorbraken in innovatie die complexe workflows zullen stroomlijnen", zegt Jan De Roeck. "We vereenvoudigen processen van structureel ontwerp tot rapportageanalyses, zorgen voor procescontrole en geavanceerde kleurensoftware om gegarandeerde kwaliteit en output te leveren tot niveaus die voorheen onbereikbaar waren."

Zo bevat de nieuwe release onder andere een Color Preflight van de volgende generatie in Automation Engine en ArtPro+, assemblage-instructies met ArtiosCAD, waardoor de assemblagetijd tot twintig procent wordt verkort en Native Apple Silicon ondersteuning voor ArtPro+, DeskPack en Studio. Daarnaast is er ook ArtPro+ Digital Edition voor digitale printworkflows en een verbeterde gebruikerservaring en rapportagetools in WebCenter, de Esko-oplossing voor verpakkingsbeheer.

De verpakkingsindustrie worstelt vandaag met de volatiliteit van de toeleveringsketen, arbeidstekorten, stijgende grondstoffenprijzen en exploderende energiekosten. De sector is dan ook koortsachtig op zoek naar meer efficiëntie in de hele workflow. Esko Release 22.03, eind vorige maand gelanceerd, bevat volgens Jan De Roeck, Esko director of Marketing, Industry Relations and Strategy, innovaties die bedrijven helpen hun digitale transformatie te versnellen en productiviteitswinsten te realiseren."Deze nieuwste softwareversie zorgt voor een aantal doorbraken in innovatie die complexe workflows zullen stroomlijnen", zegt Jan De Roeck. "We vereenvoudigen processen van structureel ontwerp tot rapportageanalyses, zorgen voor procescontrole en geavanceerde kleurensoftware om gegarandeerde kwaliteit en output te leveren tot niveaus die voorheen onbereikbaar waren."Zo bevat de nieuwe release onder andere een Color Preflight van de volgende generatie in Automation Engine en ArtPro+, assemblage-instructies met ArtiosCAD, waardoor de assemblagetijd tot twintig procent wordt verkort en Native Apple Silicon ondersteuning voor ArtPro+, DeskPack en Studio. Daarnaast is er ook ArtPro+ Digital Edition voor digitale printworkflows en een verbeterde gebruikerservaring en rapportagetools in WebCenter, de Esko-oplossing voor verpakkingsbeheer.