De pers wordt in januari in Utrecht opgebouwd en zal naar aanleiding van een open huis in februari officieel worden voorgesteld.

De Impremia IS29 is een LED-UV gebaseerde inkjetvellenpers. De fabrikant vermeldt een snelheid van 3000 vel/uur voor enkelzijdige bedrukking en 1500 vel/uur voor recto-verso druk. De resolutie bedraagt 1200 dpi. Het max. vellenformaat is 585 mm x 750 mm bij diktes van 0,06 tot 0,6 mm. De vellen moeten geen pre-coating krijgen.

De bedrukte vellen zijn volgens de fabrikant direct droog zodat ze snel na het drukken kunnen afgewerkt worden. De pers is bedoeld voor de economische productie van drukwerk in kleine oplagen. In dit opzicht kan de Impremia IS29 worden gezien als een aanvulling van de H-UV vellenpersen van Komori die bedoeld zijn voor industriële productie. Ook de Impremia IS29 maakt gebruik van hoog gevoelige UV-inkten.

De pers wordt in januari in Utrecht opgebouwd en zal naar aanleiding van een open huis in februari officieel worden voorgesteld.De Impremia IS29 is een LED-UV gebaseerde inkjetvellenpers. De fabrikant vermeldt een snelheid van 3000 vel/uur voor enkelzijdige bedrukking en 1500 vel/uur voor recto-verso druk. De resolutie bedraagt 1200 dpi. Het max. vellenformaat is 585 mm x 750 mm bij diktes van 0,06 tot 0,6 mm. De vellen moeten geen pre-coating krijgen.De bedrukte vellen zijn volgens de fabrikant direct droog zodat ze snel na het drukken kunnen afgewerkt worden. De pers is bedoeld voor de economische productie van drukwerk in kleine oplagen. In dit opzicht kan de Impremia IS29 worden gezien als een aanvulling van de H-UV vellenpersen van Komori die bedoeld zijn voor industriële productie. Ook de Impremia IS29 maakt gebruik van hoog gevoelige UV-inkten.