Expo-Etcetera won de zilveren award in de categorie textielprinten, met een inzending waarbij een dunne voile in transfersublimatie werd beprint. De textieltoepassing wordt gecombineerd met opvallende houten frames in de nieuwe showroom van Roland DG Benelux, fabrikant van grootformaat printers, in Geel. Een bijzonderheid is dat je door het textiel kijkt wanneer je er schuin voorstaat, maar niet wanneer je er recht voorstaat. Daardoor blijft het ruimtelijk effect behouden en worden geen van de ruimte afgesloten boxen gecreëerd.

Voor de Awards kunnen deelnemers uit de hele wereld inzendingen insturen. Er waren 16 categorieën. De inzendingen met de meeste creativiteit, originaliteit, communicatiekracht en digitale printvaardigheden worden bekroond. De Awards werden tijdens een gala evenement uitgereikt in het Huis van Berlage, een historisch gebouw in het centrum van Amsterdam.

Winnaar in de categorie textielprinten werd The Look Company uit Quatar, het brons was voor MolcaWorld uit Spanje.

Expo-Etcetera is gespecialiseerd in het hoogwaardig digitaal beprinten van nieuwe en speciale textielsoorten voor diverse toepassingen. Het bedrijf was partner van en leverancier van de textielprints aan het Get Smart in Printmedia Business evenement van Grafisch Nieuws vorig jaar.

Expo-Etcetera won de zilveren award in de categorie textielprinten, met een inzending waarbij een dunne voile in transfersublimatie werd beprint. De textieltoepassing wordt gecombineerd met opvallende houten frames in de nieuwe showroom van Roland DG Benelux, fabrikant van grootformaat printers, in Geel. Een bijzonderheid is dat je door het textiel kijkt wanneer je er schuin voorstaat, maar niet wanneer je er recht voorstaat. Daardoor blijft het ruimtelijk effect behouden en worden geen van de ruimte afgesloten boxen gecreëerd.Voor de Awards kunnen deelnemers uit de hele wereld inzendingen insturen. Er waren 16 categorieën. De inzendingen met de meeste creativiteit, originaliteit, communicatiekracht en digitale printvaardigheden worden bekroond. De Awards werden tijdens een gala evenement uitgereikt in het Huis van Berlage, een historisch gebouw in het centrum van Amsterdam. Winnaar in de categorie textielprinten werd The Look Company uit Quatar, het brons was voor MolcaWorld uit Spanje.Expo-Etcetera is gespecialiseerd in het hoogwaardig digitaal beprinten van nieuwe en speciale textielsoorten voor diverse toepassingen. Het bedrijf was partner van en leverancier van de textielprints aan het Get Smart in Printmedia Business evenement van Grafisch Nieuws vorig jaar.